Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Balık burcuna yeni başlangıçlar mesajı!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Balık burcuna yeni başlangıçlar mesajı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Balık burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Balıklar, bu hafta salı günü Güneş Balık burcuna geçiyor ve sizin için kritik bir dönem başlıyor. Bu hafta yaşanacak Dolunayda da kuvvetli enerji alacak burçlardan biri sizsiniz. Özellikle ilişki, evlilik ve ortaklık konularında önemli farkındalıklar yaşayarak bir dönemi kapatıp yeni bir döneme başlayabilirsiniz.

Neptün ve Merkür’ün de Balık burcunda seyahat ediyor olması, olayları tam da mantık süzgecinden geçirmeden hislerinizle yorumlamanıza sebep olabilir. Kritik kararlar almadan önce çok yakın çevrenizin de tavsiyesini ve fikirlerini dinlemeniz faydalı olacaktır. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilmek için bazı dönemleri kapatmanız gerektiğini unutmamalısınız. Sağlık, aşk, mutluluk, huzur, bereket dolu bir hafta dilerim.