Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Oğlak burcuna ‘dikkatli ol’ uyarısı!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Oğlak burcuna ‘dikkatli ol’ uyarısı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Oğlak burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Oğlaklar, bu hafta ağrılarınıza dikkat edin, önem verin. Karşınıza ekstra para kazanmak için yeni fırsatlar çıkabilir. Bazı kararlar alırken çok dikkatli olun. Kararlarınızı verirken iki kere düşünün. Ağrılarınıza kulak verin, ihmal etmeyin.

Verdiğinizin karşılığını almıyorsanız iyice düşünün.Şükredin minnet edin. Eteri gider beteri gelir diye düşünmeyin. daha iyisi gelir karşınıza. Öğrenilmiş çaresizlik duygusunu unutun. Kıymetiniz şimdi bilinmemiş olabilir ama hayatınızda yenilikler olmasına müsaade edin. Değerlendirin her anınızı. Nerede hareket orada bereket. Hiç bir ağrını öteleme.