Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay dizi setlerine neden ara verdiğini açıkladı!..

Nurgül Yeşilçay dizi setlerine neden ara verdiğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son olarak ekranlara Fox TV’nin Kefaret dizisiyle geldi. Dizinin finalinden sonra ekranlara ara veren oyuncu bu arada iki sinema filmi çekti.

Alem Dergisi’ne röportaj veren ünlü oyuncu dizi setlerine ara verme nedenini şu sözlerle açıkladı; “Biraz yorulduğum için dizilere bir süre ara verdim. Geçen nisan ayından beri geziyorum, kendime vakit ayırıyorum. Pandemide sinema filmleri yapmıştım. Şimdi arka arkaya sinema filmlerim yayına girecek.”

Nurgül Yeşilçay sinemada iki komedi filmiyle birden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmlerden biri, Kim Bu Aile.  Oyuncunun  Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldığı film 4 Kasım’da vizyona girecek. Diğer film ise Selçuk Aydemir’in kitabından uyarlanan, Mahalleden Arkadaşlar. Oyuncu Mahalleden Arkadaşlar’da ‘İko’ adında zeki, komik, cin gibi bir ev hanımını oynuyor.

Nurgül Yeşilçay dizi setlerine neden ara verdiğini açıkladı!.. 8

Nurgül Yeşilçay röportajda oyunculuktaki ilk yıllarına da değindi. Yeşilçay yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı; “İkinci Bahar dönemi çok zordu benim için. Ozan Güven’le ikimizin ilk kamera deneyimiydi. Yavuz Turgul “Işığını al.” diyordu. Ama “Işığını al.” ne demek biz bilmiyorduk. Sette bizi yönlendiren usta oyuncular vardı. Türkan Şoray’la Şener Şen bize bu konuda çok yardımcı oldu.

Çok güzel bir ekiptik. Benim için bir o kadar da zordu ama okul gibiydi. Geceler boyunca “Ne olur bitsin.” diye dua ediyordum çünkü o dönem okuyordum; Eskişehir’den gidip geliyordum. Benim için kabus gibiydi. Kameranın tiyatro ile alakası yok. Ölçeğe göre oynuyorsunuz. Başlarda çok zorlandım.

Ben o zamanlar çok rahatsızlık duyuyordum. “Ben oyuncu olmak için çıktım yola, ünlü olmak için çıkmadım ki.” diyordum. Ama hayat seni oyuncu da yapıyor, ünlü de. O yıllar hayatı çok da kavradığım bir dönem değildi.”

Nurgül Yeşilçay dizi setlerine neden ara verdiğini açıkladı!.. 9

Asla genç yaşlarına geri dönmek istemediğini belirten ünlü oyuncu, “Gençlik, saflık demek; savruluyorsun oradan oraya, 40’lı yaşlarda olmaktan mutluyum” açıklamasını yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Bu zamana kadar canlandırdığı roller arasında kendisini en çok etkileyenlerden birinin, Yedi Kocalı Hürmüz filmindeki rolü olduğunu belirterek, ” Role oyuncu koçuyla birlikte tüm kadro çalışmıştık. O süreç çok güzel geçmişti. Atıf Yılmaz ile çalışmak çok enteresandı. Fatih Akın’la çalışmak başka bir deneyimdi. Pandemiden önce İran’da film çektik. O bambaşka bir deneyimdi. Böyle deneyimleri yaşamayı seviyorum” dedi.