Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda, Tuzak, Hayat Bugün, O Kız ve Bir Peri Masalı 2 Kasım reyting sonuçları

Gecenin Ucunda, Tuzak, Hayat Bugün, O Kız ve Bir Peri Masalı 2 Kasım reyting sonuçları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 Kasım Çarşamba akşamı Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü yayında olmamasına rağmen, diğer dizilerin elde ettiği reytinglerin çok da iyi olmadığını belirtmek gerekiyor. Çarşamba rekabetinde atv’nin Kuruluş Osman dizisi, 4. sezonuyla yine çok etkili reytingler alarak yoluna devam ediyor, bu nedenle de rakip dizilerin izleyicileri kendisine çekmesi zorlaşıyor.

2 Kasım Çarşamba akşamı Kuruluş Osman’ın yeni bölümü yayınlanmamasına rağmen rakip diziler; Gecenin Ucunda, Tuzak, Hayat Bugün, O Kız ve Bir Peri Masalı’nın elde ettiği reytinglerin de çok dikkat çekici olmadığını söylemek gerekiyor.

Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi 7. bölümüyle de hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında ortalamaya yakın reytingler elde etti. Tüm kişilerde altıncılık, AB grubunda dokuzunculuk ve ABC1’de de yedincilik elde edildi.

Star TV ekranında Gecenin Ucunda dizisinin 5. bölümü yayınlandı. Büyük beklentiler ile izleyici karşısına çıkmış olsa da tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında reytingler elde edilebiliyor. Beşinci bölümde tüm kişilerde on üçüncü olabilen dizi, AB’de günü altıncı olarak bitirdi ve ABC1’de de on birincilik geldi.

tv8 ekranında Tuzak dizisi 3. bölümü ile yayınlandı ve tüm kişilerde on beşincilik, AB grubunda sekizincilik ve ABC1’de ise dokuzunculuk elde edildi. Ortalama oranların altında gerçekleşen reytingler ile Tuzak dizisinin çok da öne çıkamadığını söylemek gerekiyor. Dizi sadece ABC1 grubunda daha iyi sonuçlar almasıyla dikkat çekti.

Show TV’de yayınlanan Hayat Bugün dizisi üçüncü bölümü ile ekrandaydı ve reytinglerinde yaşanan düşüş hemen dikkat çekti. Dizi tüm kişiler kategorisinde on birinci olurken, AB’de on ikincilik ve ABC1’de ise onunculuk elde edildi.

Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinin yine ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri ile fark yaratamadığını söylemek gerekiyor. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında on ikincilik, AB grubunda on beşincilik ile dizi yine kötü bir reyting sınavı verdi.