Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay farkındalık için adım attı, beklemediği yanıtlar buldu!

Nurgül Yeşilçay farkındalık için adım attı, beklemediği yanıtlar buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya bir yana Nurgül Yeşilçay bir yana! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantina altında. Zaman zaman sosyal medyada yer alan çıkışları ile dikkat çeken oyuncu, twitter hesabından farkındalık noktasında bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu diyor ki; “Koskoca iklim krizinin başında bi ergen var! Bütün dünyayı dize getiriyor! (O çocuğun orada olması tesadüf mü?) Peki biz hala neden kelli felli konuşmacıların yanına bir ergen bi genç yeni bir bakış açısı koymayız? Çağ onların çağı konuşan biziz…” Nurgül Yeşilçay, instagram hikaye bölümünde de paylaşımını yineledi.

Nurgül Yeşilçay farkındalık için adım attı, beklemediği yanıtlar buldu! 7

Nurgül Yeşilçay, “Ben bu süreçte gençlerin fikirlerini merak ediyorum! Siyah beyaz tüplü televizyondan dijital konuşuyoruz! Bırak adam onun içine doğdu! Ne diyor bi dinleyelim” diyerek de gençlere pas attı ama aldığı yanıtlar pek de tatmin edici değildi.

Yeşilçay’ın takipçilerinden sınırlı sayıda yorum geldi.Genel olarak ise gençlere yönelik bir güven eksikliği olduğuna yönelik çıkarım kaldı.Bir takipçi “Çünkü kimse gençliğe güvenmiyor.Çağ açıp kapatan kişi bile 21 yaşındaydı bunu bile unutuyoruz” diyerek Fatih Sultan Mehmet’e gönderme yaptı.

Bir başka kişi bunu yaşlıların egosu olarak gördüğünü belirtti.”Dünya bir yana Nurgül Yeşilçay bir yana” diyen de oldu.

“Biz protokolde kadın göremiyoruz, kaldı ki ergen, genç gelecek” şeklinde bir eleştiriyi de yorumlarda görebilirsiniz.

Ünlü oyuncunun bu farkındalık adımına gelen yanıtlar ve gösterilen ilgi de anlatıyor ki, gençler şu anki durumlarından memnun ve katılımcı olmak gibi bir niyetleri yok gibi…