Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, sosyal medyadan ünlü isme özlemini böyle anlattı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Bergüzar Korel’in sinirlerini bozdu!

Eda Ece, sosyal medyadan ünlü isme özlemini böyle anlattı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Bergüzar Korel’in sinirlerini bozdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Eda Ece, sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında. Bergüzar Korel de Vatanım Sensin’den sonra ekranda yok ama sosyal medyada son dönemde yoğun paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor. İki ünlü ismin son yaptıkları paylaşımlarda öne çıkardıkları mesajlara bakalım…

Eda Ece, malum Pazartesi akşamları Yasak Elma’daki Yıldız ile izleyenleri kırıp geçiriyor! Adeta bir karikatür karakteri gibi her yaptığı izleyiciyi kahkahaya boğan Yıldız’ın halleri, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor!

Eda Ece, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken bir isim. Oyuncu, kamera arkasından video ve fotoğraf paylaşarak takipçilerini hayli mutlu ediyor. Kimi zaman diziyle ilgili ilk tüyolar da ondan geliyor.

Eda Ece, sosyal medyadan ünlü isme özlemini böyle anlattı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Bergüzar Korel'in sinirlerini bozdu! 9

Eğlenceli ve esprili bir kişiliğe sahip olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde dizinin ilk 3 sezonunu yöneten Neslihan Yeşilyurt’un Sadakatsiz’e gitmesinden dolayı yaşadığı özlemi dile getirmişti. Son dönemin dikkat çeken yapımlarına imza atan Yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile fotoğraflarını paylaşmış ve özlediğini söylemişti.

Eda Ece, bu kez bir başka isme aynı duygularla mesaj gönderdi. Pandemi sürecinde çok fazla göremediği, çok sevdiği, yakın dostu olan Ayşegül Aldinç’ti bu isim.

Eda Ece “Ayşegülümü özledim. Her zaman best” sözleriyle birlikte çekilen bir fotoğraflarını da ekledi. Gönderisine beğeni yapanlardan birisi de Hazal Kaya idi…

Eda Ece, sosyal medyadan ünlü isme özlemini böyle anlattı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Bergüzar Korel'in sinirlerini bozdu! 10

Gelelim Bergüzar Korel’in paylaşımına. Oyuncu, oğlu Han’ı dünyaya getirdikten sonra projelerine bir süre ara verdi. Zaten pandemi süreci ile birlikte bu dönemde çok fazla dışarda olmak da istemiyor. Yaptığı bir röportajda gelen teklifler olduğunu ama çok içine sinen bir iş olmadığını, bu süreci evde geçirmeyi tercih ettiğini belirtmişti oyuncu.

Korel, oğlu Han ve Ali ile ilgilenirken, evde olduğu için daha çok film ve dizi izleme şansına da sahip. Kimi zaman beğendiği film ve dizileri de instagram sayfasından takipçileri ile paylaşıyor.

İzlediği dizilerde sevdiği oyunculara da atıfta bulunuyor paylaşımlarında. Korel’in izlemekten keyif aldığı diziler arasında pek çok kişinin de sevdiği Masumlar Apartmanı da var. Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Esra Ruşan ve Merve Dizdar’ın rol aldıkları diziyle ilgili her fırsatta meslektaşlarını öven mesajlar yayınlıyor.

Son olarak yine Masumlar Apartmanı’nı izlerken dizide Gülben ve Safiye isimli iki kız kardeşi oynayan meslektaşları Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a bir mesaj gönderdi oyuncu.

Oyunculuklarını çok beğendiği iki isme esprili bir söylemle “Siz ikiniz benim sinirimi çok bozuyorsunuz. Sizinle oynayıp gülmemek için kendimi zor tutmak istiyorum” mesajını gönderdi.

İşte Bergüzar Korel’in paylaşımı…

Eda Ece, sosyal medyadan ünlü isme özlemini böyle anlattı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Bergüzar Korel'in sinirlerini bozdu! 11