Ana sayfa Sinema Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’dan komedi filmi geliyor: Mahalleden Arkadaşlar

Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’dan komedi filmi geliyor: Mahalleden Arkadaşlar

tarafından zk zk

Gülperi dizisiyle son kez ekranlara gelen Nurgül Yeşilçay ve Güldür Güldür Show’da rol alan Alper Kul, bir komedi filminin çekimlerine başladı.

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir süre önce bir komedi filminde oynayacağını söylemişti. Yeşilçay’ın açıklamalarıyla merak konusu olan film hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Alper Kul ile birlikte kamera karşısına geçecek olan oyuncu, bu kez izleyicisini komedi ile şaşırtacak.

‘Kardeş Payı’, ‘Düğün Dernek’, ‘İşler Güçler’, ‘Çalgı Çengi’ gibi yapımların senaristi ve yönetmeni ve Selçuk Aydemir’in kitabından uyarlanacak olan ‘Mahalleden Arkadaşlar’ın çekimleri başladı.

Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul'dan komedi filmi geliyor: Mahalleden Arkadaşlar 7

Film, tabletlerin, akıllı telefonların olmadığı, çocukların ‘çocuk’ olduğu, ‘çocuk gibi’ oynadığı, gerçek arkadaşlığın keşfinin vurgulandığı 90’lı yılların mahalle kültürünü anlatıyor.

Projede mahallenin örnek delikanlısı olan Gürbey karakterine hayat verecek Emre bey , Aydemir’in annesi İlknur’u Nurgül Yeşilçay canlandırırken, babası Ekrem’i ise Alper Kul oynayacak.

Yeşilçam tadında çekilecek olan yapımda Murat Akkoyun’lu ve Yılmaz Gruda gibi isimlerde kamera karşısına geçecek. Çekimleri Tuzla’da yapılan filmin yeni sezonda vizyonda olması bekleniyor.