Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’a sabahları yaklaşmayın, mümkünse konuşmayın!

Nurgül Yeşilçay’a sabahları yaklaşmayın, mümkünse konuşmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 1998 yılında rol aldığı İkinci Bahar dizisi ile girdi izleyicinin hayatına. Sonrasında Asmalı Konak ile kariyerinden bir hızlı çıkış daha yakaladı. Dram-komedi-polisiye pek çok yapımda rol aldı. Son dönemde ise Kefaret dizisi ile ekranlarda.

Uzun yıllardır sinema filmleri ve dizileriyle beğenilen, rol aldığı projelerdeki oyunculuğu ile ön plana çıkan bir isim. Aynı zamanda resim yapmayı da çok seviyor ve pandemiden hemen önce de bir sergi açmıştı.

Nurgül Yeşilçay, hiç bilinmeyen bir yönünü, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda aktardı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla esprili bir kişilik olduğunu ortaya koyan Yeşilçay’ın, sabahları bu halinden hiç eser yokmuş!

Yotube’da Zorlu PSM kanalında yayınlanan “İbrahim Selim İle Bu Gece” programına konuk olan Nurgül Yeşilçay, kendisiyle ilgili ilginç bir gerçeği ilk kez anlattı.

Nurgül Yeşilçay'a sabahları yaklaşmayın, mümkünse konuşmayın! 7

Ekranda dizisi ya da sinema filmi olmasa da enerjik kişiliği ile sürekli bir şeylerle uğraşan Yeşilçay’a İbrahim Selim, “Hiç yavaşlamayı düşündün mü?” sorusun yöneltti.

Oyuncu, “Eve girdim mi çıkmıyorum, çıktım mı girmiyorum. Enerjim düzensiz. Mesela çok seviyorum sabah kalkıyorum böyle duruyorum. Çok zevkli…” diyen oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Sabah benimle kimse konuşmasın istiyorum. Akşam da durmuyorum. Mümkün mertebe sabah kısa cümleler kuralım. Biz Necati (Necati Kocabay) ile böyleyiz. Dışarıdan biri görse halimizi zombiler istila etmiş sanır.”