Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Ezgi Mola! Naci’yi soranlara verdiği yanıtla kahkaha kopartıyor!

İlahi Ezgi Mola! Naci’yi soranlara verdiği yanıtla kahkaha kopartıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde son iki haftadır herkesin merak ettiği soru yanıtını buldu ama üzerine yapılan capsler, espriler bitmedi! Sosyal medyada yapılan eğlenceli göndermelere, dizinin Safiye’si Ezgi Mola da katılıyor zaman zaman.

Dizide Naci’yi hayat veren Tansel Öngel, bir süre önce hikayesi bitince gitmişti. Safiye’nin kendisinin öleceğini öğrenmesini istemeyen Naci, Han’ın baskısı ile gitmeyi seçti.

Tansel Öngel’e başka dizilerden teklifler geldiği konuşuldu önce. Naci karakterinin diziye yeniden dönüp dönmeyeceği de oyuncunun tercihine kalmıştı!

Öngel, en son Masumlar Apartmanı’nın yapım firması OGM Pictures ile anlaştı. Bu anlaşmanın ardından da dizideki bir esrar çözüldü!

Han’ın geçtiğimiz hafta kazan dairesinde birisini sakladığı, ayaklarından zincirlediği görülmüştü. Aynı hafta Esat da ortadan kaybolunca o kişinin Esat ya da Naci olabileceği tahminleri yapılmıştı.

İlahi Ezgi Mola! Naci'yi soranlara verdiği yanıtla kahkaha kopartıyor! 8

Ezgi Mola’ya bu sır ortaya çıkmadan önce bu sorular da çok soruldu. Oyuncu, Haber Global’de katıldığı bir programda da bu soruya “Bu hafta herkes öğrenecek ve biraz üzülecek” yanıtını vermişti.

Dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada konuyla ilgili pek çok geyik döndü. Ezgi Mola da bu esprili paylaşımlara katıldı ve bir kullanıcının paylaşımını retweet etti.

Gerçekleri bilen ama son ana kadar ser verip sır vermeyen oyuncu, tek kelimeyle yine görenleri çok güldürdü…

İlahi Ezgi Mola! Naci'yi soranlara verdiği yanıtla kahkaha kopartıyor! 9