Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan Kefaret dizisiyle ilgili beklenen haber geldi!

Nurgül Yeşilçay’dan Kefaret dizisiyle ilgili beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Gülperi dizisiyle gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir süredir merakla beklenen yeni dizisinin çekimlerine başlıyor. Oyuncu Mert Fırat ile başrolünde oynayacakları Kefaret dizisi ile ilgili müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Yeni sezonda Fox TV’nin iddialı yapımları arasında yer alan Kefaret dizisiyle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde iki yeni oyuncunun diziye katıldığı haberi öğrenilmişti. Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği ve yönetmenliğini ise Mesude Eraslan’ın yaptığı dizi için start verilmek üzere.

Mahinur Ergun’un kaleme aldığı diziye geçtiğimiz günlerde Yurdaer Okur ve Celil Nalçakan gibi güçlü oyunculuklarıyla rol aldıkları her yapımda öne çıkan iki ismin daha katılması, dizinin iddiasını büyütüyor.

Nurgül Yeşilçay'dan Kefaret dizisiyle ilgili beklenen haber geldi! 8

Dizide geçen olay, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki esinlenildi. Nurgül Yeşilçay’ın Zeynep adında özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesini oynayacağı dizide Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor.

Yurdaer Okur’un Nurgül Yeşilçay’ın eşini oynayacağı şeklinde bir kulis haberi de geçtiğimiz günlerde konuşulmuştu.

Yeşilçay’ın hayranlarının merakla bekledikleri filmle ilgili son gelişmeyi ise oyuncu kendisi verdi. Aşağıda paylaştığı kırmızı kıyafetiyle çekilen fotoğrafına oyuncu ‘Çalışma mevsimi geldi’ diyerek Kefaret dizisini etiketledi.

İşte o paylaşım:

Çalışma mevsimi geldi❤️kımıl kımıl bir hafta maşaallah????????????
#worktime #kefaret

Nurgül Yeşilçay'dan Kefaret dizisiyle ilgili beklenen haber geldi! 9