Ana sayfa Sosyal Medya Netflix bozmuş seni! Mert Yazıcıoğlu’na instagram’dan takıldı

Netflix bozmuş seni! Mert Yazıcıoğlu’na instagram’dan takıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç ve başarılı bir oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu, şu sıralar Netflix’in orjinal Türk dizisi Aşk 101’de oynuyor. Yeni sezonda Aşk 102 ismiyle devam eden dizinin çekimleri bir süre önce oyuncuların Korona çıkmasıyla durdurulmuştu.

Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı, Kubilay Aka’da Covid 19 virüsü çıkmasıyla birlikte tüm oyuncu ve ekibe test yapıldı ve bir süre sete ara verildi. Şimdilerde oyuncuların yeniden sağlıklarına kavuşmaları ve testlerinin negatif çıkmalarıyla birlikte Aşk 102’nin çekimleri de yeniden başladı.

Mert Yazıcıoğlu, yine oyunculuğunu konuşturduğu bir rolle dizide yer almakta. Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği pozlarını ara ara instagram hesabından paylaşıyor. Son olarak bir at ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

Takipçilerinin  çok beğendiği, rol arkadaşı Kubilay Aka’nın da “Çok iyisin be” yorumunu yaptığı fotoğrafa, yönetmen Murat Saraçoğlu’nun yaptığı esprili yorum ise dikkat çekti.

Saraçoğlu, aşağıdaki poz için “atı marke etmişsin. Hemen devrecilik yapmışsın, netclix (Netflix) bozdu seni hac” notunu düşmüş.

İşte Mert Yazıcıoğlu’nun bir kaç saatte 210 bine yakın beğeni alan pozu…

????

Netflix bozmuş seni! Mert Yazıcıoğlu'na instagram'dan takıldı 7