Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın 45’lik pozunu gör ama inanma!

Nurgül Yeşilçay’ın 45’lik pozunu gör ama inanma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, adeta yıllara meydan okuyor! Yeşilçay, 26 Mart 1976 doğumlu. Oyuncu, dün 45. yaşını kutladı. Bir kaç gün öncesinden doğum gününü kutlayan yeğeni ve bazı arkadaşlarıyla önden bir kutlama yapmıştı. Sonrasında ise mütevazi bir kutlama yaptı.

Instagram sayfasından küçük bir pastadaki mumları üflerken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Ayrıca eğlenceli bir video ile de oğlunun çiçek getirdiği anları instagram sayfasından paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'ın 45'lik pozunu gör ama inanma! 19

Bir anda oğlu Nejat ve arkadaşını kapıyı açınca çiçekle gören Yeşilçay, salonda sevinçten dört dönmeye başlıyordu videoda. Birlikte mizansen yaparak keyifli bir video çektikleri anlaşıldı.

Nurgül Yeşilçay'ın 45'lik pozunu gör ama inanma! 20

Yeşilçay’ın bu eğlenceli anlar için “Bir çiçeğe bu kadar sevinmeyeceksek neden doğduk” notuyla yaptığı paylaşım görenleri de güldürdü.

Ünlü Oyuncu, daha sonra bir başka fotoğrafına “Günaydın 45” notunu düşerek yeni yaşını selamladı. Binlerce beğeni alan pozuna Arzum Onan, Ece Sükan gibi isimlerin de beğeni ve yorum yaptıkları görülmekte.

Şu sıralar Fox TV’deki Kefaret dizisiyle ekranlarda olan oyuncu, 45 yaşına girmiş de olsa ‘Maşallah’ dedirtecek kadar çok daha genç görünüyor.

1998 yılında yayınlanan İkinci Bahar dizisiyle hayatımıza girdiğinden beri 23 yıl oldu. Bu süre içinde bir de anne olan Yeşilçay’ın güzelliğinden hiç bir şey kaybetmediğini de izleyenler görüyor.

Nice yıllara Nurgül Yeşilçay…

Nurgül Yeşilçay'ın 45'lik pozunu gör ama inanma! 21

Nurgül Yeşilçay'ın 45'lik pozunu gör ama inanma! 22