Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’a sürpriz hediye! Masumlar Apartmanı’ndaki İnci’nin bebeğini yapmışlar!

Farah Zeynep Abdullah’a sürpriz hediye! Masumlar Apartmanı’ndaki İnci’nin bebeğini yapmışlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en dikkat çeken işlerinden birisi oldu. Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah da oyunculuğu ile konuşturuyor dizide. Birkan Sokullu’nun oynadığı Han’ın eşi olan İnci ile oyuncu, ekranda yeniden ekrana döndü ve başarılı oyunculuğu ile takdir görmekte.

Farah Zeynep Abdullah’ın sarı saçlarının bazı yerlerini aynı zamanda mavi boyaması da ekranda değişik bir görüntü ortaya çıkarmakta. Yeni dizideki imajı tamamen doğal, sokaktan biri gibi.

Oyuncu, Ayşe Arman ile yaptığı bir röportajda da bu duruma özellikle dikkat ettiklerini ve İnci’yi hayatın içinden haliyle yansıtmaya çalıştıklarını anlattı.

Abdullah, her dizideki saçları fönlü, ful makyajlı, topuklu ayakkabılı kadınlardan sonra İnci karakteriyle ekranda ‘bizden biri, içimizden biri’ duygusunu oluşturuyor.

Aynı zamanda genç kuşaklara da ilham oluyor giyimi, saçlarının şekliyle. Bu arada bir de oyuncak bebeğe ilham olmuş!

Farah Zeynep Abdullah, instagram sayfasından anneannesi Saadet Demiriz’i çektiği bir videoyu yayınladı.

Farah Zeynep Abdullah'a sürpriz hediye! Masumlar Apartmanı'ndaki İnci'nin bebeğini yapmışlar! 8

Anneannenin elindeki bebeği bir yakınları Farah Zeynep Abdullah için yapmış. Hediye olarak gelen bu oyuncuk bebek için de İnci karakterinden esinlenilmiş.

Onun gibi saçları sarı ve mavi boyalı. Farah Zeynep Abdullah, çok hoşuna giden bu hediyeyi instagram’dan takipçileriyle de paylaştı…

Farah Zeynep Abdullah'a sürpriz hediye! Masumlar Apartmanı'ndaki İnci'nin bebeğini yapmışlar! 9