Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını!

Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin ilk bölümü, 19 Mart 2018 yılında yayınlanmıştı. Tam 3 yıldır yayında. Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen dizide neler oldu neler! Entrikalar, ölümler, cinayetler, yalanlar, oyunlar, gidenler, gelenler derken ekranın absürt bir dizisi olarak hala büyük bir ilgiyle izleniyor.

Pek çok isim geldi geçti diziden ama kemik kadroda yer alan Eda Ece, Yıldız karakteri ile daha çok hayran edindi, gittikçe büyüyen bir fenomen haline getirdi oynadığı rolü.

Kimi zaman dizinin önüne bile geçti Yıldız’a olan ilgi. Başta bambaşka bir imaj çizerken, daha sonra karikatürize edilmiş, biraz da Eda Ece’nin doğaçlaması ve sonradan senaristlerin de duruma ayak uydurması ile Yıldız bambaşka bir karakter oldu!

Şimdilerde Yıldız’ın tavırları, sözleri, konuşmaları, onun olduğu sahneler büyük bir ilgiyle takip ediliyor, Youtube’da kimi sahneleri rekor kıran görüntülenme sayılarına ulaşıyor.

Sosyal medyada da Yıldız, dizinin en çok konuşulan karakteri olmayı başarıyor. Tabii bu başarıda Eda Ece’nin payı büyük. Oyuncu, 4 sezondur yoğun bir çalışma içinde. Dizideki pek çok sahnede yer alan bir isim olarak, hayatının çoğu da sette geçiyor.

Eda Ece, adeta sette yaşlandı! Tabii bunu biz demiyoruz, kendi düşüncesi böyle! Oyuncu, instagram’dan fanlarının yaptığı bir paylaşımı repost ederek esprili bir gönderme yapmış.

Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 12

“Kaybolan gençliğim… 1. bölümden 100’e adım adım kg aldım” notuyla bir de kahkaha emojisi eklediği paylaşımı üstte yer alıyor Eda Ece’nin.

Oyuncunun ilk bölümdeki halinden bir kaç fotoğrafı aşağıya ekliyoruz. Bakalım siz de Eda Ece gibi mi düşünüyorsunuz? Gerçekten çok mu değişmiş o günden bu yana? Saçlarının daha da açık sarı olduğu kesin…

İşte oyuncunun 102. bölümdeki hali ve sonrasında da ilk bölümdeki halleri…

Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 13

Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 14 Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 15 Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 16 Eda Ece, Yasak Elma ile adım adım kilo alma ve kaybolan gençliğiyle geçti dalgasını! 17