Ana sayfa Güncel Haberler Nurgül Yeşilçay’ın sözleri Hazal Kaya’ya dokunuyor!

Nurgül Yeşilçay’ın sözleri Hazal Kaya’ya dokunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay,geçen sezon Gülperi dizisinde rol aldıktan sonra yeni sezonda herhangi bir dizi ile anlaşma yapmadı.Ekranda görünmediği bu dönemde Yeşilçay, kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut’un hikayesinden etkilenerek yeniden resme başladı.

Lise yıllarında resim eğitimi alan ama sonrasında bu yeteneğini bir kenarda bekleten oyuncu, Emine Bulut olayının ardından kadına yönelik şiddete tepkisini resimleriyle göstermeyi hedefledi.

11 Mart Çarşamba günü de Balat da sergisini açan oyuncu, yaptığı bir açıklamada ise dikkat çeken sözler söyledi.

Hazal Kaya’nın Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy’un da desteği ile erkek partnerleri ile aynı ücreti aldığı, kendisini ezdirmediği şeklindeki sözleri Yeşilçay’a hatırlatıldı.

Muhabirin “Hazal Kaya’nın bir açıklaması oldu söke söke aldım şeklinde” ifadesine de yer verdiği soruya Nurgül Yeşilay’ın yanıtı manidar oldu:

“Hiç bilmiyorum, hiç araştırmadım. Bence o zaten yanlış bir şey. Başkası ne yapıyor ben de onu yapalım… Başkası ne alıyor ben de onu alayım. Bilmiyorum ben hiç sormadım.”