Ana sayfa Kadın Haberleri Nursel Ergin, programıyla ilgili son kararını açıkladı!

Nursel Ergin, programıyla ilgili son kararını açıkladı!

tarafından zk zk

Kanal D’de hafta içi her gün Nursel’le Evin Tadı programını sunan Nursel Ergin’in programının reyting nedeniyle final kararı alındığı söylenmişti. Ancak daha sonra programın saatinin değiştirildiği ve bitmediği öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerden sonra Nursel Ergin bir açıklama yaparak, kendi kararıyla programı bitirdiğini söylediği bir açıklama yaptı ve nedenlerini de açıklamasında şöyle anlattı.

İşte, Nursel Ergin’in açıklaması:

Sevgili izleyicilerim ve basın kuruluşlarına duyurulur..
7 sezondur aldığım reytinglerde de görüldüğü üzere hakkını vererek, başarıyla yaptığım yemek programıma Kanal D’nin izniyle bu Cuma itibariyle (son veriyorum).
Bu tamamen benim kararımdır! Kanal D bu kararımın arkasında bir aile gibi durmaktadır… Hayatımda çok güzel bir dönem yaşıyorum. 7 sezondur yaz dönemi dahil hiç tatil yapmadan çalışıyorum. Şu an da yaptığım programa çok değer verdiğim uğrunda çok kişinin karşısında savaştığım aileme zaman ayırmak isteğim için kendi kararımla son veriyorum… İzleyicilerimden ve basından ricam Kanal D’ninde arkasında durduğu bu açıklamamın dışında yansıtılan hiç bir habere itibar etmemeniz ve inanmamanızdır
Ben çok mutluyum herşey yolunda, biraz nefes almak dünyayı gezmek aşkıma kızıma daha çok vakit ayırmak dinlenmek istiyorum..

Sevgiyle kalın
Saygılarımla,
Nursel Ergin Akyer