Ana sayfa Dizi Fragmanları O benim babam değil, belli ki senin baban! Mucize Doktor’a yeni gelen Ferda’nın hikayesi!

O benim babam değil, belli ki senin baban! Mucize Doktor’a yeni gelen Ferda’nın hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi reytinglerini yükselterek ikinci sezonuna devam ediyor. Dizinin daha da iyi sonuçlar almaması için hiçbir sebep yok. Seda Bakan ise diziye Ferda karakteri ile katıldı. Oyuncunun dizinin hikayesine güçlü bir etkisi olduğu da hemen görülüyor.

Adil hoca tedaviyi reddetti ve ameliyat edilemiyor. Ancak tek bir şans var. O da kızı Ferda’nın ameliyata izin vermesi. Adil hocayı kurtarmak için Ali Vefa ile Ferda arasındaki konuşma ise 31. bölüm fragmanına yansıdı. Ferda’nın babasına karşı hiçbir şey hissetmemesi, aralarındaki geçmişi daha da çok merak ettirdi. Ferda ayrıca Ali Vefa ile de bir mücadele içine girecek.

Mucize Doktor dizisinin 31. bölümüne yansıyan Ferda’nın farklı duyguları ve sözleri izleyicilerin de yüreklerini yakacak. Aralarında nasıl bir şey oldu ki, Ferda, “Kalbimde ona karşı en ufacık bir şey kalmadı” diyor.

Ancak Ferda’nın babasını çok özlediği de görülüyor. Ali Vefa’ya “O benim babam değil,ama belli ki senin baban” sözü ise yüreklere dokundu.

Seda Bakan’ın dizide canlandırdığı Ferda’nın hikayesi bu sözlerden sonra daha da çok merak ediliyor. İşte Mucize Doktor 31. bölüm fragmanı: