Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi hayranları yaşadı, atv’nin yeni dizisi sizi çağırıyor!

O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi hayranları yaşadı, atv’nin yeni dizisi sizi çağırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Şubat Cumartesi akşamı atv ekranında Kardeşlerim isimli yeni bir dizi başlıyor. Dizinin fragmanların ilgi gördü. İlk bölüm de merakla bekleniyor.Özellikle Cumartesi akşamları eğlenceli yapımların olduğu bir gün ve dram projesi yok. atv bu noktada gün konusunda seçici olabilme durumuna sahip değil, çünkü sadece Cumartesi akşamları bir dizisi yok, diğer tüm günler dizisi mevcut.

Kardeşlerim dram yapımı olarak dikkatleri çekti. Kadrosu da önemli isimlerden kurulu… Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgan, Aylin Akpınar gibi isimler dizide rol alıyor. atv’nin yeni dizisinin en büyük avantajı ise hikayenin sahibi olan Gül Abus Semerci’nin geçmişte dokunduğu işlerin çok iyi sonuçlaar vermesi.

O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler ile Aşk ve Mavi dizileri, Semerci’nin kaleminden çıkmıştı. Daha birçok farklı yapımda da rolü olan Gül Abus Semerci’nin hikayeleri özellikle atv izleyicisinin de hoşuna gidiyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da Kardeşlerim dizisinin en büyük avantajının da senaryosu olduğunu düşünüyor.

Anibal Güleroğlu, “Semerci’nin ‘Kardeşlerim’deki aile dramını layıkıyla yansıtacağını düşünüyorum. Dolayısıyla dizinin baş avantajı olarak, dramatik konularda izleyicinin nabzına göre şerbet vermeyi bilen Gül Abus Semerci’nin senaryosunu görebiliriz” diye yazdı.

Dizinin içerik kalıbı bilindik bir konuya sahip… Anne ve babalarının ölümü sonrasında 4 kardeşin hayat mücadelesini izleyeceksiniz. Anibal Güleroğlu, Kırgın Çiçekler tadından bir performans beklediği Kardeşlerim dizisinden umutlu ve şu detayları aktarıyor:

“Ekran başındakilerin bilincinin ve duygularının acılara daha yatkın olduğunu bilen… Başkalarının üzüntülerini keyifle izleme merakının yaygınlığını en iyi biçimde değerlendirmeyi vazife edinmek istercesine içerik geliştiren dizicilerin, başarı yolunda dramlara fazlasıyla bel bağladığı tartışmasız bir gerçek. Zaten izleyici de, hayatın zorluklarına karşı verilen mücadele ve gözyaşı yüklü içeriklerin çoğunu beğenisiyle ödüllendirmekte.

O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi hayranları yaşadı, atv'nin yeni dizisi sizi çağırıyor! 7

Dolayısıyla NG Medya’nın yapımcılığındaki ‘Kardeşlerim’deki aile dramının da, bir başka ATV dizisi olan NTC Medya imzalı ‘Kırgın Çiçekler’ tadında bir performans sunarak, izleyiciye hitap etmeyi başarması kuvvetle muhtemel. Onun gibi uzun ömürlü olması temennisiyle bekleyip göreceğiz.”