Ana sayfa Dizi Haberleri ‘O kadar sevmedik ki…” Nurgül Yeşilçay’dan Son Nefesime Kadar ile ilgili itiraf!

‘O kadar sevmedik ki…” Nurgül Yeşilçay’dan Son Nefesime Kadar ile ilgili itiraf!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana en son Gülperi dizisi ile gelmişti Nurgül Yeşilçay. O dizide de acılı bir anneye hayat veriyordu. Hikayesi farklı olsa da yine acılı bir anne rolünde. Üstelik bu kez bir komiser karakteri oynuyor. Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisi, ilk iki bölümüyle beğeni toplayan bir yapım oldu.

Yeşilçay, her ne kadar kimi röportajlarında artık dram yerine komedide yer almayı tercih ettiğini söylese de yine ağır dram yüklü bir diziyle ekrana gelmekte. Başarılı oyunculuğu ile dizide Mihri karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay’a dizide Emre Kınay ve Ertan Saban da başrol olarak eşlik eden isimler.

Bir polisi oynadığı için haliyle oyuncu dizinin çekimleri başlamadan önce çeşitli dersler aldı. Aksiyon sahneleri için gerekli olan eğitimler içinde silah kullanma dersleri de vardı. Nurgül Yeşilçay, Son Nefesime Kadar dizisi için eline silah aldığında hissettiklerini ilk kez anlattı.

'O kadar sevmedik ki..." Nurgül Yeşilçay'dan Son Nefesime Kadar ile ilgili itiraf! 7

Happy Valley dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar’da silah kullanmak durumunda kalan oyuncu, bu konudan pek de hoşnut olmadığını anlatıyor bir röportajında. Yeşilçay, “Ben silah dersi aldım. O kadar sevmedik ki, çünkü silahı ilk kullandığın zaman geri tepiyorsun. Tuhaf şeyler oluyor. Sesi çok fazla, hissiyatı hiç iyi gelmedi bana” açıklamasını yaptı.

Rolü gereği silah kullanan oyuncu, aynı zamanda aksiyon sahnelerinde de sıklıkla yer alacak. Şimdiden aksiyon sahnelerinden keyif aldığını aktaran Nurgül Yeşilçay, “Ben bilseydim daha önceden girerdim aksiyona” şeklinde konuştu.

Çekimler başlamadan önce dizinin orijinalini de izlediğini ve çok beğendiğini ifade eden Nurgül Yeşilçay, başta rolü çıkartmak adına bir tedirginlik yaşadığını da saklamadı.