Ana sayfa Sosyal Medya Şahsiyet dizisi ve Daha filmiyle çok konuşulmuştu! İşte Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı yeni filmi…

Şahsiyet dizisi ve Daha filmiyle çok konuşulmuştu! İşte Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı yeni filmi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İzleyicinin daha çok dizilerden tanıdığı, aynı zamanda tiyatro ve sinema oyuncusu olan Onur Saylak, ilk olarak 2017’de çekilen Daha ve 2018’de çekilen Şahsiyet filmlerinde de yaptığı yönetmenlikle de büyük başarı elde etti.

Onur Saylak, oyunculuğu ile izleyicinin zaten çok beğendiği bir isim. Rol aldığı her projede oynadığı karakteri başarılı bir performansla canlandırıyor ve konuşuluyor. Oyunculuğunun yanına yönetmen kimliğini de Daha filmi ile eklemişti Onur Saylak.

Film, yurtdışı ve yurtiçi pek çok festivalde yer almış, ödüllerle dönmüştü. Onur Saylak’ın yönetmen yolculuğundaki ikinci yapımı ise Şahsiyet dizisi oldu. Haluk Bilginer’in başrolünde oynadığı ve internet platformu PuhuTV için çekilen Şahsiyet dizisi, izleyiciden tam not aldı.

Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı, gerilim ve suç türündeki Türk yapımı dizi, büyük beğeni kazandı.

Ay Yapım imzalı dizide Onur Saylak’ın yönetmenliği ise çok konuşuldu. Saylak, başarılı oyunculuğunun yanına, başarılı yönetmen kimliğini de ekleyerek büyük alkış aldı.

Şahsiyet dizisi ve Daha filmiyle çok konuşulmuştu! İşte Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı yeni filmi... 8

Onur Saylak, ekrana en son Babil dizisiyle gelmişti. Bu kez bir başka yapımla anılıyor. Ancak oyuncu olarak değil yine yönetmen kimliği ile…

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı ve Netflix için çekilen filmin ismi Nuh Boğuldu… Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor. Filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Onur Saylak, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla, filmi merakla bekleyenlere de güzel bir sürpriz yaptı…

Şahsiyet dizisi ve Daha filmiyle çok konuşulmuştu! İşte Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı yeni filmi... 9

Nuh Boğuldu filminin hikayesi de Daha ve Şahsiyet filmlerinde olduğu gibi Hakan Günday’a ait. Onur Saylak, yine Günday ile birlikte yola çıkıyor. Ay Yapım imzalı Nuh Boğuldu filminde, mülteci sorununa değinilen etkileyici bir hikaye anlatılmakta.