Ana sayfa Sosyal Medya O kadar şirin ki… Şevval Sam’ın karavanını görmeniz lazım!

O kadar şirin ki… Şevval Sam’ın karavanını görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteriyle ekranlara gelen Şevval Sam’ın tam bir doğa aşığı olduğunu bilmeyen kalmadı neredeyse. Oyuncu aynı zamanda bir hayvansever ve her fırsatta bunu dile getiriyor. Bir süredir vegan olmayı seçtiği de biliniyor.

Şevval Sam, toplumsal ve sosyal olaylar ve konularda da hep söz söylemekten çekinmeyen bir tavra sahip. Üstelik sadece konuşmak, sosyal medyada tepki vermek dışında, aktivist olarak da kimi protestolara katılıyor. Geçtiğimiz günlerde Pınar Gültekin’in Muğla’da vahşice katledilmesinin ardından yapılan İstanbul Beşiktaş’taki protestoda da ön saflarda yer almıştı.

Şevval Sam, kendisini bir ‘yaşam hakkı savunucusu’ olarak gördüğünü de ifade etmekte. Doğayla ve canlıyla barışık bir hayat süren Şevval Sam, uzun zamandır istediği bir dileğine de geçtiğimiz yıl kavuşmuştu. Bir karavan alma hayali kuran oyuncu bir röportajında “Gelecekte eğer imkanım olursa mobil yaşayacağım. Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor” diye konuşmuştu.

Mülk edinmek yerine daha farklı amaçlar güden Şevval Sam, sonunda karavanına kavuşmuştu. Ancak bir arkadaşının sattığını duyduğu karavana kıyamayıp alan Şevval Sam, hayli dökülen aracı elden geçirmek için kolları sıvadı.

Bir süredir karavanıyla ilgili çeşitli çalışmalar yapılmaktaydı. Şu andaki halini ise takipçileriyle sosyal medyadan paylaştı. Aslında tam bir karavan değil, daha çok minibüs tarzı bir araç ancak karavan olarak kullanılıyor.

O kadar şirin ki... Şevval Sam'ın karavanını görmeniz lazım! 9

İşte Şevval Sam’ın karavanının ilk ve son hali:

O kadar şirin ki... Şevval Sam'ın karavanını görmeniz lazım! 10

O kadar şirin ki... Şevval Sam'ın karavanını görmeniz lazım! 11