Ana sayfa Sosyal Medya O karakter giderse Mucize Doktor’un tadı tuzu kalmaz!

O karakter giderse Mucize Doktor’un tadı tuzu kalmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor’da Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil karakteri ölüm kalem savaşı veriyor. Tedaviyi reddeden Adil’in hayata dönebilmesi için çok riskli bir ameliyat gerekiyor. Ancak Adil hoca, tedaviyi reddettiği için herkesin eli kolu bağlı.

İşte bu noktada devreye Ferda girecek. Yani yıllardır Adil hocanın görüşmediği kızı Ferda…Seda Bakan’ın canlandırdığı Ferda’nın hikayesi ne, merak ediliyor. Çünkü, artık babasına karşı en ufak bir duygusu yok. Ali Vefa ile Ferda karşılaşması da çok ilginç oldu.

Ali Vefa için Adil hoca bir baba… Ama Ferda, gerçek babası için aynı hissi taşımıyor. Şayet Ferda, tedavi olması için imza atar ise Adil hoca kurtulacak. Mucize Doktor dizi hayranları heyecanlı geçen 30. bölümün ardından Reha Özcan’ın diziden ayrılmaması için yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çekti.

O karakter giderse Mucize Doktor'un tadı tuzu kalmaz! 7

“Adil hoca ölürse dizinin tadı tuzu kalmaz ki” diye yorum yazan izleyiciler, Ferda karakterine de daha şimdiden gıcık oldular bile. İzleyicilerin ekran başında gözyaşı döktüğü dizinin 30. bölümünün ardından, 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 31. bölümde Adil hocanın durumu netleşecek.

Mucize Doktor dizisi hayranları karakterin kalmasını istiyor. “Adil hoca ölmesin lütfen, kaldıramam bunu” diye yorum bırakan izleyiciler, Ferda’nın babasına veda etmesinden de rahatsız. Bakalım 31. bölümde neler olacak… Ancak görünen o ki izleyiciler Reha Özcan’ı dizide görmek istiyor.