Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı, bu diziye ne kadar çok yakıştı!

Furkan Palalı, bu diziye ne kadar çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezondaki sürprizlerinden birisi de Furkan Palalı idi… Ünlü oyuncu imajını değiştirdi ve romantik komedi rollerinden sıyrılıp, dram dizisinde boy gösterdi. Hayranları ise daha yeni yeni atv ekranında gördükleri oyuncunun performansını beğenirken, diziye de çok yakıştığını düşünüyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Furkan Palalı’nın diziye etkili bir şekilde giriş yapmasından herkesin memnun olduğu görülebilir. Yorumlarda “Furkan Palalı bu kadroya çok yakıştı” diyen izleyiciler, “Keşke diziye daha önceden girseydin” diye de hayıflandı.

Ali Rahmet Fekeli’nin öldüğü sanılan yeğeni Fikret Fekeli olarak dizide boy gösteren ünlü oyuncu, yeni sezonda diziyi değiştirecek isimlerin başında geliyor.

Tüm mirasını Yılmaz’a bırakmaya karar veren Ali Rahmet Fekeli için ise zorlu bir sınav başlıyor. Yılmaz ve Fikret arasında neler yaşanacağı ise 3. sezonun gelecek bölümlerinin çok daha ilgi çekeceğini anlatıyor.

Çetin ile günlerdir kendisini takip eden gencin peşine düşen Ali Rahmet Fekeli, Ankaralılardan şüphelenir ama hiç ummadığı biriyle karşılaşacaktır. O kişi Fikret Fekeli’dir. Fikret Fekeli amcasının yaşadığını ve Çukurova’ya yeniden döndüğünü öğrenince Adana’ya çıkar gelir.

İşte Fikret Fekeli karakterinin gelişiyle dizinin hikayesinin iyice genişlemesi ve farkı karakterlerin öne çıkması, ilginin de artarak sürmesini sağlayacaktır.