Ana sayfa Dizi Fragmanları O Kız’ın ilk tanıtımında Erkan Petekkaya’yı görenler gözlerine inanamadı!

O Kız’ın ilk tanıtımında Erkan Petekkaya’yı görenler gözlerine inanamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nı yıllar sonra yeniden bir araya getiren O Kız dizisi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çekimlerine başlanan dizinin ilk tanıtımı da geldi. Tanıtımda Erkan Petekkaya’nın yeni halini görenler gözlerine inanamadı.

Bugüne kadar rol aldığı dizilerde hep sert ve maço erkekleri canlandıran Erkan Petekkaya hayatının rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. O Kız dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya, yeni rolüyle izleyiciyi çok şaşırtacak.

O Kız’ın ilk tanıtımında Erkan Petekkaya’yı görenler gözlerine inanamadı! 8

Erkan Petekkaya O Kız dizisinde 45 yaşında olan fakat dünyayı algılama seviyesi 5 yaşındaki bir çocuk gibi olan, saf bir adama hayat verecek. Bu bilgi zaten daha önce gelmişti. Ancak O Kız’ın ilk tanıtımı yayınlandı ve izleyenler Erkan Petekkaya’nın yeni rolündeki performansı karşısında şok geçirdi.

Kanal D’de ekrana gelecek dizide Erkan Petekkaya, hayatının en önemli rollerinden birini canlandıracak. Yapımını Focus Film’in üstlendiği ve yönetmenliğini Özlem Günhan’ın yapacağı O Kız’ın senaryosunu ise usta kalem Sırma Yanık yazıyor.

O Kız dizisi Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya’yı 17 yıl sonra yeniden bir araya getirmesiyle de büyük önem taşıyor. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları, tam 17 yıl önce Beyaz Gelincik isimli dizide birlikte rol almış ve unutulmaz bir çift olarak Türk dizi tarihine adlarını yazdırmıştı.

O Kız’ın ilk tanıtımında Erkan Petekkaya’yı görenler gözlerine inanamadı! 9

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez…