Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Civan Canova’nın sağlık durumu oyuncu arkadaşlarını üzdü!..

Usta oyuncu Civan Canova’nın sağlık durumu oyuncu arkadaşlarını üzdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’ta ‘Oktay’ karakterine hayat veren usta oyuncu Civan Canova geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını üzdü.

67 yaşındaki usta oyuncu, hastaneye kaldırılmasıyla gündeme geldi. Konuyla ilgili olarak instagram hesabından bir açıklama yapan Civan Canova, “Size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum kendimi” sözleriyle başladığı açıklamasını şu sözlerle sürdürdü;

Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı. Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde onu çıkardılar. Kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da gayrı ihtiyari sıçradı tabi, beni yere attı. Sağ kolumun üzerine düştüm. Kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi. MR çekildi ve doktor ‘Protez taktırman gerek’ dedi. Onu da ben istemedim, ihmal ettim. 2.5, 3 ay önce feci ağrılarım başladı. Gece uyutmayacak kadar. Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Ama o şimdi 2. planda kaldı. Çünkü Akciğer filmi çekerken, belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. 15 gündür hastanedeyim. Ailem yanımda. Birkaç gün sonra taburcu edecekler.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Civan CANOVA (@civancanova)’in paylaştığı bir gönderi

Civan Canova’nın paylaşımı sevenlerini ve oyuncu arkadaşlarını üzdü. Üç Kuruş dizisinde oyuncunun oğlunu canlandıran Uraz Kaygılaroğlu paylaşıma; “Sadece iyiliğini istiyorum ve seviyorum seni” yorumunu yaptı. Oyuncu Rıza Kocaoğlu da, “Acil şifalar diliyorum canım abim. Seni seviyorum” yorumunda bulundu. Alina Boz ise, “Canım abim acil şifalar yorumuyla dikkat çekti.

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Civan Canova, 1996 yılında Bizim Aile dizisinin senaryosunu yazmış ve dizide ‘Ataç’ karakterini canlandırmıştır. Oyuncu, Çiçek Taksi dizisinde ‘Artist Celal’, Paramparça dizisinde ‘Rahmi Gürpınar’ rollerini canlandırdı.

2006 yılında, Eve Dönüş filmindeki işkenceci polis rolü ile 43. Altın Portakal Film Festivali’nde Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Civan Canova, 12. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Hayranları şimdi oyuncudan gelen güzel haberleri bekliyor.