Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burak Özçivit’i bu defa fena kızdırdılar!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’i bu defa fena kızdırdılar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan ve ilişkilerini 2017’de nikah masasına taşıyan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında, ünlü çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Çıkan haberlerde, ikinci kez bebek heyecanı yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in, evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi.

İddialara göre; kayınvalidesi ile gerilim yaşayan Fahriye Evcen, ardından da Burak Özçivit ile tartıştı ve evi terk etti. Yapılan bu haberler Burak Özçivit’i çileden çıkardı.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'i bu defa fena kızdırdılar! 7

Ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü. Dedikoduların ardından eşi Fahriye Ecven’e sarıldığı ve öptüğü fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan Burak Özçivit “Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler” notunu düştü.

İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen, eşinin paylaşımını kendi hesabından da yayınladı. Ünlü çiftin, evlilikleri ile ilgili çıkan asılsız haberler karşısında oldukça üzüldükleri ve sinirlendikleri görülüyor.

Karan adında bir oğulları bulunan ve şu sıralar ikinci çocuk heyecanı yaşayan oyuncu çift, müjdeli  haberi ilk aldıklarında duygularını şu sözlerle ifade etmişlerdi. “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı.  ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli.”