Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bir şirinlik… Doğa Rutkay’ın oğlu ile bu fotoğrafını görmelisiniz…

O nasıl bir şirinlik… Doğa Rutkay’ın oğlu ile bu fotoğrafını görmelisiniz…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show ile uzun süredir ekranlarda olan Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile ikizlerini 2018 yılında kucaklarına almışlardı. Piraye ve Rutkay Kerim ismini verdikleri ikizleri büyüyor. Doğa Rutkay, sosyal medyadan çocuklarının gelişimlerini, onlarla yaşadığı küçük maceraları, ilginç anlarını, komik anılarını sürekli paylaşıyor. Artık takipçilerinin de merakla beklediği paylaşımlar haline geldi bu yayınlar.

Bir süredir eşi ve çocuklarıyla Alaçatı’daki evlerinde tatil yapan Oyuncu, İstanbul’a döndü. Rutkay’ın ilk işi ise yeni bir proje ile ilgili görüşmesi oldu. Onu aynı zamanda Show TV’nin bir başka eğlence programı olan Çocuktan Al Haberi ile de izleyeceğiz yeni sezonda. Doğa Rutkay, yaptığı bir çağrı ile takipçilerinden çocuklarının videolarını istedi.

Doğal, samimi, içten ve duyarlı halleriyle sosyal medyada merakla takip edilen bir isim Doğa Rutkay. Ancak artık onun önüne geçen iki sevimli rakibi var! Zira Piraye ve Rutkay Kerim’in sevimli halleri, takipçilerini de mutlu ediyor. Artık annelerinden daha çok ilgi çeker hale bile geldiler!

Doğa Rutkay, son yaptığı paylaşımda minik oğlu Rutkay Kerim’i kucağına alıp verdiği pozu paylaştı. Anne oğulun bu keyifli anları, takipçilerinden de beğeni alıyor. Piraye bu fotoğrafta yok ama onun kadar şirin kardeşi Rutkay Kerim’in tatlılığı gerçekten ‘Maşallah’ dedirtiyor…

İşte Doğa Rutkay’ın paylaşımı:

Yaz bitmesin mi oğlum?
Anne öpsün mü oğlum?
Hemen sıkılıp kaçmasan be oğlum????????☀️????
#mıncıkla
#yapış
#öpöpöp
#tümevlatlarımızmutluolsun
????

O nasıl bir şirinlik... Doğa Rutkay'ın oğlu ile bu fotoğrafını görmelisiniz... 7