Ana sayfa Sosyal Medya Çok yazık! Aslıhan Gürbüz içler acısı durumu bir kez daha ifşa etti!

Çok yazık! Aslıhan Gürbüz içler acısı durumu bir kez daha ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuğuyla yer aldığı projelerde dikkat çeken bir isim oldu Aslıhan Gürbüz. Son olarak Star TV’nin çok konuşulan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Merve rolüyle ekrandaydı. Oyuncu daha sonra adeta İstanbul’dan kaçarak uzaklaştı! Zira hem yaşadığı yoğun set dönemleri hem de yaşadığı rahatsızlıklar onu yormuştu.

Nerede olduğu uzun süre anlaşılamadı. Bir dönem Bursa’da olduğu konuşuldu. Şimdilerde ise Balıkesir Ayvalık’ta yaşıyor oyuncu. Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisi sırasında omuzundan bir rahatsızlık yaşamış ve daha sonra da bel fıtığı nedeniyle ameliyat olmuştu. Dizinin final bölümüne kısa bir süre kala ameliyat olmak zorunda olan oyuncu, bir kaç bölüm hikayeden çıktı ama sonra geri döndü.

Çok yazık! Aslıhan Gürbüz içler acısı durumu bir kez daha ifşa etti! 9

Dizi biter bitmez de uzun zamandır yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle setlerden uzak kaldı. Oyuncu şu sıralar hem doğayla iç içe bir hayat sürüyor hem de yoga ve pilates yaparak sağlıklı kalmaya çalışıyor. Onu sosyal medyadan takip edenler, yaşadığı çevre ile ne kadar ilgilendiğini de görüyor. Zira sokaktaki kediler, köpeklerle yakından ilgilenen oyuncu, kimi zaman hasta olanları alıp veterinere götürüyor, kimi zaman sahiplendirmek için çabalıyor.

Çok yazık! Aslıhan Gürbüz içler acısı durumu bir kez daha ifşa etti! 10

Oyuncunun bir çabası da Ayvalık ile ilgili. Ayvalık gibi turizm cenneti olan bir ilçenin arka sokaklarındaki çöp yığınlarını gösteren oyuncu, hem belediyeden hem de orada yaşayanlardan şikayetçi oluyor. Zira çektiği görüntülerde sokakların içler acısı hali ve hayvanların çoğunun gözlerinde hastalıklar, yaralar olduğu görülüyor. Ayvalık halkının da belediyenin de duyarsızlığına tepki gösteren oyuncu, zaman zaman kinayeli sözlerle, zaman zaman ricayla zaman zaman da sert tavırlarla durumu aktarmaya çalışıyor.

Son olarak yaptığı paylaşımda da bir çöp konteyner’ının yerdeki çukura düşmüş hali yine kinayeli bir tavırla takipçilerine gösterdi. Bakalım Aslıhan Gürbüz’ün bu isyanını duyan olacak mı?

Çok yazık! Aslıhan Gürbüz içler acısı durumu bir kez daha ifşa etti! 11