Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor!

O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümü çarpıcı final sahnesiyle büyük ses getirdi. Cemre’nin akıl sağlığı raporu için heyet karşısına çıktığı anlarda yaptığı konuşma binlerce kadının sesi oldu ve söyledikleri toplum içindeki ‘kadın ve adalet’ kavramına ışık tuttu.

Güçlü kadınların zorlu mücadelelerini ekranlara taşıyarak Perşembe akşamlarına damga vuran ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cemre, yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımı atarak akıl sağlığı raporu almak için heyet karşısına çıktı. Hayatını değiştirecek bu adımı atarken Çelebi de Cemre’nin o raporu alamaması için elinden geleni yaptı.

Finalde herkesin merakla beklediği o an geldiğinde ise Cemre’nin heyet karşısında yaptığı duygu dolu ve çarpıcı konuşma izleyenleri derinden etkilemeyi başardı. Hasta olmadığını ifade etmeye çalışan Cemre’nin “Ben ölmek istemiyorum…” sözleri yüreklere dokunurken, kendini çaresiz hisseden, psikolojik ve fiziksel şiddet gören, haksızlığa uğrayan tüm kadınların sesi olan bu sahne uzun süre hafızalardan silinmeyecek anları ekrana taşıdı. Peki Çelebi’nin hamlelerine rağmen Cemre, bu konuşmasıyla heyetten akıl sağlığı raporunu almayı başarabilecek mi?

Alev Alev dizisinde izleyicinin yüreğini yakan, Demet Evgar’ı oyunculuğu ile devleştiren 7. bölümün final sahnesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Demet Evgar ile ilgili kısa sürede binlerce mesaj paylaşıldı. Ünlü oyuncunun her rolün altından başarıyla kalması öne çıkartıldı.

Ayrıca dizinin 7. bölümü reytinglerde de iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin yarış halinde olduğu perşembe akşamları, Alev Alev de kendi kitlesini oluşturmayı başardı.

Alev Alev, dün akşam yayınlanan yedinci bölümüyle reytinglerde 5-6 arası oranlar elde etti. Bölüm etiketi #ateştengömlek uzun süre sosyal medyada konuşulurken, final sahnesiyle ekran başındakileri derinden etkileyen ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Demet Evgar ise 6 saat boyunca Türkiye gündeminde yer aldı.

Ünlü oyuncu hakkında paylaşılan övgü içerikli mesajlardan bazıları şöyle:

O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor! 32 O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor! 33 O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor! 34 O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor! 35
O nasıl konuşmaydı, Demet Evgar her rolü ile Alev Alev yakıyor! 36