Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Savaşçı dizisini soruyor, müjde geldi her şey yolunda!

Herkes Savaşçı dizisini soruyor, müjde geldi her şey yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle 4 sezon buluşan Savaşçı dizisi, 5. sezon öncesi yaşanan anlaşmazlıklar ile gündeme geldi. Eskişehir’de çekimleri yapılan Savaşçı dizisi, 3 stok bölümle birlikte 5. sezona başlamıştı. Ancak sonrasında yaşanan çeşitli problemler nedeniyle dizinin çekimleri yapılamadı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki başrol oyuncusu da diziden ayrıldı. Başka ayrılıklar da gerçekleşti.

Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda etti. Son ayrılık haberi ise Velid karakterini canlandıran Kayıhan Kızılırmak tarafından duyuruldu.

Bu isimlerin vedasına karşın diziye yeni katılan Erkan Meriç ve Tamer Karadağlı, yeni ekibin de bir hayli güçlü isimlerden oluşacağını anlatıyor… Peki Savaşçı dizisinde son durum ne? Yeni gelişmeler neler? İşte bu noktada TV100’den Birsen Altuntaş önemli detayları izleyicilerin bilgisine sundu.

Her şeyden önce müjde denilebilecek gelişme hazırlıkların tamamlanmaya yaklaşmış olması. Ekibin 25 Aralık tarihinde yeni sezon fragmanı çekmek için buluşması bekleniyor. Dizi ekibi Eskişehir’e gitti ve çekimler için son hazırlıklar yapılıyor.

Sarp Levendoğlu dizinin başrolünde olacak. Yani bir anlamda Berk Oktay’dan boşalan yeri, ünlü oyuncunun dolduracağı ortaya çıktı. Haydar Bozkurt karakter zaten dizi hayranları tarafından çok sevilmişti.Onun önderliğinde yeni hikaye yine ilgi görecektir. Süleyman Çobanoğlu’nun dizide Türeyiş Destanı’nın işlenmesi kararlaştırıldı.

Herkes Savaşçı dizisini soruyor, müjde geldi her şey yolunda! 7

Savaşçı dizisinin toplam 99 bölümü yayınlandı. Ekrana geldiği günden bu yana kemik bir izleyici grubuna hitap etti. Reytingleri de çok iyiydi ve son 3 sezonda ekranda yer alan 4 asker dizisi arasında uzun süre ayakta kalabilen tek yapım olarak öne çıktı. Savaşçı dizisi Limon Film imzalı bir yapım. Savaşçı’nın 4 sezonluk çekimlerin devam ettiği sürede, yapımcı ile oyuncular arasında sık sık ödemeler ve şartlarla ilgili anlaşmazlıklar da yaşadı ve bunlar haberlere de yansıdı.

Türeyiş Destanı Nedir?

Wikipedia’daki bilgilere göre destanın ana teması şöyle: Eski Hun hükümdarlarından birinin çok güzel iki kızı vardır. O kadar güzeldiler ki Tengri, onları, Tengrilerle evlenmeleri için yarattığına inanılıyordu. Hükümdar da böyle düşündü. Kızlarını insanlardan uzak tutmak için ülkesinin şimal taraflarında yüksek bir kule yaptırdı. Kızlarını bu kuleye bıraktı. Hükümdarın, kızlarıyla evlenmesi için yakarışlarla çağırdığı Tanrı, nihayet bir bozkurt şeklinde geldi. Bu kızlarla evlendi. Bu evlenmeden doğan Dokuz Oğuz-On Uygur çocuklarının sesi, Bozkurt sesine benzerdi. Bu çocuklar birer bozkurt ruhu taşıyarak çoğaldılar