Ana sayfa Dizi Fragmanları O nasıl veda öyle! Bir Zamanlar Çukurova’ya ayrılık karabulut gibi çöktü, her yer matem kaplı!

O nasıl veda öyle! Bir Zamanlar Çukurova’ya ayrılık karabulut gibi çöktü, her yer matem kaplı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in ayrılışı izleyicileri kahretti. Uzun süredir beklenen an gelmiş ve geçen bölümde Behice tarafından bıçaklanan Hünkar, sokakta boylu boyunca kanlar içinde uzanmıştı.

Vahide Perçin’in uzun set sürelerini artık kaldıramadığı ve sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu. Oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra da ilk iş olarak saçlarını kestirdi ve rahatlamayı tercih etti. Oyuncunun Foça’da aldığı evine taşınacağı ve uzun süre de yapımlarda rol almayacağı konusunda değerlendirmeler yapılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri ise 5 Kasım Perşembe akşamı matem havasında bir bölüm izleyecekler. Dizi hayranlarının ayrılmasını hiç istemediği Hünkar artık yok… Hünkar’ın cenaze töreni ise herkesi kalbinden yaralayacak.

O nasıl veda öyle! Bir Zamanlar Çukurova'ya ayrılık karabulut gibi çöktü, her yer matem kaplı! 9

Dizinin en güçlü karakterine yakışır bir veda olacağı da yayınlanan 71. bölüm fragmanından anlaşılıyor. Hünkar’ın oğlu Demir’e yönelik fragmana yansıyan sözleri ise dikkat çekiyor:

“Nefes aldığım her anı senin saadetine adadım. Ama analar evlatlarının tahtını yaparmış, bahtını değil. Ben bahtını da yaparım sandım, yanıldım. Senin için çok kalp kırdım. Çok can yaktım.”

O nasıl veda öyle! Bir Zamanlar Çukurova'ya ayrılık karabulut gibi çöktü, her yer matem kaplı! 10

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha ise, daha önce hakkını helal etmeyeceğini söylediği Hünkar için, “Anneciğim hakkımı helal ediyorum sana” diyor.

Dizinin 71. bölümünde Hünkar’ın vedasının karabulut gibi diziye çöktüğünü hissedeceksiniz.

O nasıl veda öyle! Bir Zamanlar Çukurova'ya ayrılık karabulut gibi çöktü, her yer matem kaplı! 11

Yaman hanım artık yok. Fekeli için ise bundan sonrası da yok. İşte büyük bir matem havası ile sunulan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 71. bölüm fragmanı: