Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’yi taklit eden yetenekli çocuklar gündemden düşmüyor!

O Ses Türkiye’yi taklit eden yetenekli çocuklar gündemden düşmüyor!

tarafından ker_def

Yaşadıkları köyde ‘O Ses Türkiye’ yarışmasını kendi imkanlarıyla canlandıran çocuklar Türkiye’de bir çok sosyal medya kullanıcısının ve Acun Ilıcalı’nın ilgisini çekmeyi başardı. Acun Ilıcalı bu videoyu Instagram hesabından ”İlk işim sizi bulmak olacak” notuyla paylaştı. Köylerinde O Ses Türkiye yarışmasını canlandıran çocuklar, sahneye çıkışlarından jüri üyelerinin tepkilerine kadar her şeyi birebir yapıyorlar. Beğeni butonu olarak domates kullanan jürinin koltuğunu arkadaşları çeviriyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, O Ses Türkiye’yi taklit eden çocukların yeteneklerine vurgu yaptı.

Eyüboğlu, köşe yazısında Acun Ilıcalı’nın bile dikkatini çeken çocukların, yaratıcı zekalarıyla büyük bir farkındalık yarattıklarına değindi.

İşte Eyüboğlu’nun yazısı:

“… Taşlık bir arazide ‘O Ses’ adaylarının karşısında plastik sandalyelerde oturan jüri üyeleri. Yarışmacıyı beğenen jüri, büyük kayanın üstündeki kırmızı taşa basınca, iki görevli gelip çeviriyor sandalyesini…

O Ses Türkiye'yi taklit eden yetenekli çocuklar gündemden düşmüyor! 7

Son günlerde sosyal medyada en çok paylaşılan bu videodaki çocuklar, sonunda Acun Ilıcalı’nın bile dikkatini çekmeyi başardı.

Günümüzde internet ve sosyal medya sayesinde ünlü olmaya giden yolun ne kadar kısaldığını gösteren çarpıcı bir örnek bu… Demek ki neymiş? Şayet yaratıcı zeka, yetenek ve azimle çalışmak gibi özellikleriniz varsa sosyal medya günün sonunda ulaştırır sizi hedefinize…”