Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi!

Gökçe Bahadır’ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile müzisyen sevgilisi Emir Ersoy dünya evine girdi. İzmir’in Alaçatı ilçesinde ailelerinin ve sevdiklerinin katıldığı bir törenle evlenen çiftin düğününden ilk fotoğraflar yayınlandı.

Bir magazin sitesinin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda çiftin davullu zurnalı bir düğün yaptığı görülüyor. Fox TV’de salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eşinden yeni boşanan ‘Azra’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatta evliler kervanına katıldı.

Gökçe Bahadır'ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi! 11

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda sona doğru yaklaştıkça çok daha heyecanlandığını söyleyen oyuncu, objektiflere yansıyan ilk görüntülerde davul zurna eşliğinde halay çekerken görülüyor.

Gökçe Bahadır'ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi! 12

Çiftin yüzükleri de aile arasında yapılan bir törenle takıldı. Fotoğraflarda beyaz mini bir elbise altına giydiği beyaz spor ayakkabılarla görünen Gökçe Bahadır’ın gelinliği de hayranları tarafından merak ediliyor.

Gökçe Bahadır'ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi! 13

Düğün öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yoğun çalışma temposundan dolayı gelinlik bakmaya bile vakit bulamadığını belirten ünlü oyuncu, düğününe sayılı günler kala istediği gelinliği bulduğunu söylemişti.

Gökçe Bahadır'ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi! 14

Davullu zurnalı eğlencenin ve yüzük takma merasiminin ardından Gökçe Bahadır’ın gelinliğiyle görüntü vereceği  tahmin ediliyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir takı firmasının reklam yüzü olan Bahadır’a, özel tasarım takılar hediye edileceği öğrenildi. Konuyu doğrulayan oyuncu, “Öyle bir durum var, takılarda benim de dokunuşlarım olacak” ifadelerini kullandı.

Gökçe Bahadır'ın davullu zurnalı düğününden çok hoş görüntüler geldi! 15