Ana sayfa Sosyal Medya Of ki ne of… Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ı şaşırtan Masumlar Apartmanı, bize ne yapmaz? Fena bir bölüm geliyor!

Of ki ne of… Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ı şaşırtan Masumlar Apartmanı, bize ne yapmaz? Fena bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamlarının merakla beklenen dizisi Masumlar Apartmanı, yine izleyiciyi adeta ekrana kilitleyecek bir bölümle bu akşam yayında olacak! TRT1’de ekrana gelen dizinin fragmanı yayınlandığından beri izleyici yeni bölümü heyecanla bekliyor! Zira adeta dizide kıyamet kopacak!

26. bölümü yayınlanacak olan dizide, en sakin, en hoşgörülü isim İnci’nin bile delirdiği anlara şahit olacağız! Gerçi bunun işaretlerini geçtiğimiz hafta görmüştük. Safiye ile karşı karşıya gelen İnci, en sonunda çığlık çığlığa bağırmış ve Safiye’nin önünde yere düşerek hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı.

İşte o sahne, 25. bölümün final sahnesiydi. Safiye’nin bile korkulu gözlerle bakakaldığı İnci, evdeki tartışma esnasında çalan kapıyı açtığında kardeşi Ege’den babasının öldüğü haberini almıştı.

İnci, bu haftaki bölümde yaşadığı acı ile Safiye’yi şoke edecek tavırlar sergileyecek evde. Artık içindeki öfkeyi dışa vuran İnci ile birlikte Gülben de çok zor anlar yaşayacak.

Dizinin takipçilerini bu akşam hayli gergin sahneler bekliyor. Gülben’in apartmandaki merdivenlerde çığlık çığlığa olduğu anlarda Esat da yukarıdan dehşetle ona bakıyor. Tam o anda Esra geliyor ve herkesin tahmini üzerine Gülben altına işeyecek!

İşte Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı:

Ayrıca Naci’nin de durumunun kötüleştiği ve oteldeki odasında yere yığıldı görülüyor fragmanda. Her karakterin cephesinde ilginç olaylar yaşanacağı bir bölümle geliyor Masumlar Apartmanı.

Dizinin iki oyuncusu Ezgi Mola ve Merve Dizdar da yeni bölüme dikkat çeken aşağıdaki paylaşımları yaptılar. Oyuncuların da söylemleri merakı arttıracak cinsten… Ezgi Mola “Bomba bir bölüm geliyor, demedi demeyin” notunu düşmüş paylaşımına…

Of ki ne of... Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ı şaşırtan Masumlar Apartmanı, bize ne yapmaz? Fena bir bölüm geliyor! 8

Merve Dizdar ise “Yine Yine çok iyi bir bölüm”” notuyla paylaşmış fragmanı. Bakalım iki oyuncunun içinde oldukları halde bu kadar heyecanlandıran bölüm, izleyiciye neler yaşatacak? İzleyip göreceğiz…

Of ki ne of... Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ı şaşırtan Masumlar Apartmanı, bize ne yapmaz? Fena bir bölüm geliyor! 9

Bu arada dizinin yeni bölüm yayınına saatler kala gelen ön izleme ise gözyaşlarının sel olacağının da işaretini verdi! Safiye, babasının ölümü ile öfke nöbetine giren İnci’ye, hiç umulmadık bir şekilde tavsiyeler vererek güçlü durmasını sağlayacak. Gözyaşları içinde kalan İnci ve Safiye’nin o sahnesinde “Şurda bir çukur açtım içime, oraya gömdüm. Çünkü benim bakmam gereken kardeşlerim var” sözleri de izleyiciyi derinden etkileyecek…

İşte 26. bölüm ön izleme: