Ana sayfa Dizi Fragmanları Off ne sahne ama… Çocukluk dizisi üzerindeki ölü toprağını attı, fena sahneler geliyor!

Off ne sahne ama… Çocukluk dizisi üzerindeki ölü toprağını attı, fena sahneler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Çocukluk, sezon sonuna kadar düşmez ise idare edecek bir reyting oranı ile yoluna devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizide, son bölümlerde Selen Öztürk’ün canlandırdığı Gülay Boztepe karakteri öne çıkmaya başladı.

Mahir Boztepe’nin eşi olan Gülay Boztepe, oğlunun ölümü nedeniyle eşini yıllardır affetmiyor ve onu başka çocuklara aile bulmak isterken, oğlunu 7 kat suyun altından kurtarmamak ile yargılıyor… İşte bu konu da izleyicilerin fazlasıyla ilgisini çekti.

Neden Mahir Boztepe kendisini oğlunun katili olarak görüyor? İşte bu sorunun cevaplarının bazılarını 6. yeni bölümde bulabileceksiniz. 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı.

Ayşegül ile parkta bir bankta otururken geçmişin acılarını anlatan Mahir Boztepe diyor ki, “Oğlumun katilini ben yarattım Ayşegül hanım. Tüm yapamadıklarımla, tüm umursamazlıklarıma ben yarattım, oğlumu ben öldürdüm. Bir anneyi evlatsız bırakmayı insan affedebilir mi Ayşegül hanım. Siz bakabilir miydiniz, böyle bir adamın yüzüne…”

Off ne sahne ama... Çocukluk dizisi üzerindeki ölü toprağını attı, fena sahneler geliyor! 8

İşte Mahir Boztepe’nin bu sözleri söylemesinden sonra Ayşegül’ün dudaktan öpücüğü bir aşk kıvılcımını yakıyor… Ancak diğer taraftan ise Gülay Boztepe, oğlunun yaşadığına yönelik müjdeli bir haber alacak.

Off ne sahne ama... Çocukluk dizisi üzerindeki ölü toprağını attı, fena sahneler geliyor! 9

Çocukluk dizisi naif ve renksiz bir anlatım tarzıyla ilk 5 bölümü geride bıraktı.

6. bölümden itibaren ise hikayenin daha da renkleneceğini bu iki sahneden anlayabiliyoruz.

Çocukluk 6. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz: