Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bugüne kadar verilen en güzel mesaj!

Mucize Doktor dizisinde bugüne kadar verilen en güzel mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, başarılı reyting performansı ve izleyicileri duygulandıran hikayeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı, Ali Vefa karakterinin izleyicilerin yüreklerine işlediği bir yapım Mucize Doktor.

36 bölümü yayınlanan, ikinci sezonunu geçirmekte olan dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Reha Özcan, Seda Bakan gibi önemli isimler kadroda yer alıyor… Mucize Doktor’un 37. bölümünde ise Ali Vefa’nın bir çocuğun canını kurtarmak için ortaya koyduğu mücadele ve söylediği bir söz yine dikkat çekecek.

İyiliğin önemini her fırsatta izleyicilere aktaran bir dizi Mucize Doktor. Ali Vefa karakteri de mesajları çok güzel ve anlamlı bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Mucize Doktor’un yeni bölümünden yeni görüntüler paylaşıldı. Ali Vefa diyor ki, “Başınıza ne gelirse gelsin. İyiliği seçmek için vaktiniz var…” İşte bu söz dizide bugüne kadar verilen en kısa, en öz ve en güzel mesaj olarak dikkat çekti.

Çok evrensel bu cümle ile, iyiliğin ne kadar değerli olduğunu anlatacak Ali Vefa… İşte Mucize Doktor 37.bölümden 2. fragman: