Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Nehir ne kadar da safsın! Tarık geldi, Baraj dizisinde ortalık yine karıştı!

Ah Nehir ne kadar da safsın! Tarık geldi, Baraj dizisinde ortalık yine karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Baraj, Salı akşamları daha etkili sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hikayede sırların ortaya çıkması, yeni karakterler ve farklı detaylarla dizinin hareketlenmesi reytinglerin de yükselmesini sağlamıştı. İkinci sezona kötü başlayan Baraj dizisi 5’li reyting oranlarını aşarak herkesi şaşırtmıştı.

Baraj dizisinin 12 bölümü geride kaldı. 13. yeni bölüm ise 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Nazım ile evlenme hayali kuran Nehir’in peşinde Tarık var. Nazım’ın hala boşanmadığı gerçeğini de Nehir, Tarık’tan öğrenecek.

Dizinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nazım ve Nermin’in boşanma konusundaki tartışması dikkat çekecek. Nermin, yılların acısını adeta Nazım’ın yüzüne kusuyor…

Nehir ise dürüst olmasını istediği Nazım’a resti çekti… “Belli ki olmuyor, yapamıyoruz. Ben artık yokum nazım. Bitti” diyen Nehir, hikayenin daha da alev alacağını gösteriyor.

Bu arada Tarık da zor durumda… Halil’in cesedi ortaya henüz çıkmamıştır fakat Halil’in kız kardeşi Meryem’in baraja gelmesi hem Tarık’ı hem de Zahra’yı zor bir duruma sokmaya başlayacaktır.

Tarık ve Zahra, şantiyede kimsenin Halil’in yokluğundan şüphelenmemesi için uğraşırken gizemli birisi ise onların yaptığından haberdardır.

İşte 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisinin 13.bölümünden 2. fragman: