Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Oğlak Burcu iş hayatında niçin gizliliğe önem vermeli?” Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda ilginç detay!

“Oğlak Burcu iş hayatında niçin gizliliğe önem vermeli?” Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda ilginç detay!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, düşüncelerinizi ifade edip kabul göreceğiniz bir hafta, mesleki konularda da son derece etkili enerjilerle karşı karşıyasınız. İş hayatınızda ki faydalı enerjileri de iyi değerlendirmeye çalışın. Yeni bir fırsat elde edebilirsiniz bu anlamda işlerinizin bozulmaması için gizliliğe önem vermelisiniz, başarı ve kazanç için azimle çalışmaya ve kararlı olmaya odaklı olmalısınız, maddi konularda da faydalı enerjiler söz konusu.

Özel hayatınızda ise farklılıklara ve anlaşmazlıklara yol açacak olaylara dikkat etmeli ikna yeteneğinizi partnerinizi kaygılarından kurtarmak için kullanmalısınız. Bekar Oğlak burcu, aşk bu hafta beklenmedik bir şekilde sizi içerisine alabilir!