Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi en çok da Doğduğun Ev Kaderindir’e zarar verdi!

Öğretmen dizisi en çok da Doğduğun Ev Kaderindir’e zarar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları dizi yarışına Öğretmen’in geçtiğimiz hafta katılması ile rekabet de arttı. Diziler arasında birincilik rekabeti şu anda yok… Çünkü, atv ekranındaki Kuruluş Osman yerini sapa sağlam koruyor… Ancak ikincilik rekabeti kıran kırana geçiyor.

En çok izlenen ikinci dizi 11 Mart Çarşamba reytinglerine göre Öğretmen oldu.Fox TV’nin geçtiğimiz hafta müthiş bir başlangıç yapan Öğretmen dizisi,bu hafta en büyük zararı tv8’deki rakibi Doğduğun Ev Kaderindir’e verdi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir, tüm kategorilerde ikinciliği rakibine kaptırdı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu,Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un buluştuğu Öğretmen 2. bölümüyle yine başarılı bir çıkış yaptı ve tüm kategorilerde en çok izlenen ikinci dizi konumunda yer aldı.

Benim Adım Melek dizisinin tüm kategorilerde en çok izlenen dördüncü dizi olduğunu ve gelecek hafta final yapacak Zemheri’nin de ilk 10 program arasına bile giremediğini hatırlatalım.

İşte 11 Mart Çarşamba günü ilk 10 program listesi:

Öğretmen dizisi en çok da Doğduğun Ev Kaderindir'e zarar verdi! 7