Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinde dananın kuyruğu işte bu sahne ile kopuyor!

Öğretmen dizisinde dananın kuyruğu işte bu sahne ile kopuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Öğretmen dizisinin yeni bölümleri yayınlandıkça, izleyicileri daha da içine çeken bir durum oluşuyor. İlker Kaleli’nin müthiş performansı ile takdir aldığı dizide, Akif öğretmen gerçeği ortaya çıkartma çabası da, uyguladığı yöntemler de çok çarpıcı…

Taner hocanın Rüya’nın ölümünde nasıl bir dahli var? Olaylar neden bu noktaya kadar geldi? Akif, Taner’den ne bekliyor? Bu soruların yanıtları 25 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 7. bölümde bulacaksınız. Tüm sınıf artık Rüya’nın ölümünün sırrının ortaya çıkması için birlik olacak. Akif hoca artık bu mücadelesinde sınıfı kazanmayı başardı.

Taner ve Akif buluşması ise 7.bölümün en önemli sahnesi… Bu buluşmanın canlı yayınlanmasını isteyen Akif öğretmenin planı tıkır tıkır işliyor. Peki Taner hoca ne söyleyecek, bir itiraf mı gelecek? İşte bu detaylar izleyicileri heyecanlandırıyor.

İlker Kaleli’nin yanı sıra; Ceren Moray, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol başrollerde yer alıyor. Dizinin orijinali 10 bölüm, ancak yapılan açıklamada 36 bölüm olarak planlandığı duyurulmuştu. Fakat dizide sırlar ortaya çıktıkça sanki sona yaklaşılıyormuş gibi bir hissiyat var. Öğretmen dizisinin 36 bölüm nasıl devam edeceği izleyicilerin kafasını karıştırıyor.

İşte 25 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 7. bölümden ilk görüntüler: