Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine Burak Tozkoparan katıldı, dengeler değişti!

Menajerimi Ara dizisine Burak Tozkoparan katıldı, dengeler değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Burak Tozkoparan, Star TV ekranında artık Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinde rol alıyor… Oyuncu Emir karakteri ile diziye katılır katılmaz, hemen dengeleri değiştirmeye başladı.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın canlandırdıkları Dicle ve Barış’ın duygusal sahneleri artık izleyicileri o kadar da tatmin edemiyor. Birçok dizi hayranı Dicle’ye Emir’in iyi geleceğini düşünüyor. Sosyal medya yorumlarında “Emir ile Dicle birbirine çok yakışıyor” diye düşünceler paylaşılmaya başlandı.

Menajerimi Ara hayranları, “Emir kesinlikle Dicle’ye çok iyi gelecek. Barış parazitini aradan kaldırın, gitsin. Artık şu Dicle de bi mutlu olsun” diye yorum bırakıyor. Gençliğimi Eyvah isimli atv dizisinde Zola karakterine hayat veren Burak Tozkoparan, 17 bölümlük bu sınavın ardından şimdi de yeni bir sınav veriyor.

Menajerimi Ara dizisine daimi oyuncu olarak katılan Tozkoparan, izleyicilerin beğendiği ve oyunculuğunu da taktir ettiği genç isimlerden…

Menajerimi Ara dizisinin 25 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 10. bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.