Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisini bekleyenlere müjdeli haber!

Öğretmen dizisini bekleyenlere müjdeli haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon başlayan ancak Pandemi süreci nedeniyle sadece 4 bölüm yayınlanan Öğretmen dizisi, dikkatleri çekmişti.

Farklı konusu ve oyunculuklarla konuşulan dizi, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenlere bambaşka bir serüven sunuyordu.

Covid 19 ile birlikte yaşanan sokağa çıkma yasakları sonrasında çekimleri durdurulan dizinin akıbeti merak konusuydu.

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol’un başrollerde oynadığı dizinin 25 Mart’ta 4. bölümü ekrana gelmişti.

Sosyal medyada diziyi beğenen ve takip etmek isteyenler heyecanla beklerken, kimi final haberleri, tekrar çekilmeyeceğine dair söylentiler dolaşmaya başladı.

Öğretmen dizisini bekleyenlere müjdeli haber! 8

Son noktayı geçtiğimiz günlerde dizinin yapım firması MedYapım’ın sahibi Fatih Aksoy koydu.

Fatih Aksoy, sosyal medya açıklamasıyla akıllardaki tüm sorulara yanıt verdi.
Hem dizinin akıbeti hem de final hakkında yapılan açıklamada, çekimlerin kısa bir süre içinde başlayacağı anlaşılmış oldu. Aynı zamanda 32 bölüm süreceği de ilk kez açıklandı.
Med Yapım’ın sosyal medya paylaşımı şöyleydi:

“Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?.”

Aksoy’un yaptığı bu açıklamadan kısa bir süre sonra dizinin başrol oyuncusu Ceren Moray, oynadığı Zeynep karakteri için soluğu kuaförde almış ve sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapmıştı.

Normalde daha kısa olan saçları karakteri için uzatılan Ceren Moray, bu kez 5. bölüm senaryosunu paylaşarak çekimlerin başladığını da duyurmuş oldu. Moray, aynı zamanda Pandemi süreciyle vazgeçilmezimiz haline gelen maskesini de senaryonun yanına koyarak inceden bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Eylül ayında yeni sezon bölümlerinin ekrana gelmesi beklenen dizi için heyecan dorukta.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Öğretmen dizisini bekleyenlere müjdeli haber! 9