Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinin Afra Saraçoğlu üzerinde bıraktığı büyük etki!

Öğretmen dizisinin Afra Saraçoğlu üzerinde bıraktığı büyük etki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmaların durdurulmasının ardından evinde kendini karantinaya almıştı.

Zaman bulamadığı için okuyamadığı kitaplarla vakit geçiren,piyano çalan, kişisel eğitimine dikkat eden Saraçoğlu, herkese evde kalmaları tavsiyesinde bulundu. TV100’ün sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, market alışverişinde en çok ihtiyaç duydukları ekmeği de evde annesi ile birlikte yaptıklarını ve lezzetli bir sonuç aldıklarını söyledi. Ünlü oyuncu, markete çıktığı zaman da sosyal mesafeyi koruduğunu ve yaşadığı ortamı sürekli temiz tutmaya özen gösterdiğini belirtti.

Öğretmen dizisindeki rolüyle güzel geri dönüşler aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Afra Saraçoğlu, dizinin ön hazırlığını da yoğun şekilde yaptıklarını ve büyük keyif aldığını belirtti.

Saraçoğlu, “İyi bir iş çıkartmak için çok emek verdik ekip olarak. Senaryoyu okuduğumda ben bu işin bir parçası olmalıyım dedim. Çünkü gelen senaryolar hep aynıydı. Derinliği olmayan güzel kadın kategorisi… Psikolojik olarak beni zorlayan bir karakteri tercih ettim ve çalışırken de gerçekten çok keyif aldım. Gizem’le beraber yola çıkmak ve onu anlamaya çalışmak olaylara farklı bir yerden bakmamı sağladı, büyüttü ve geliştirdi” açıklamasını yaptı.