Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, perşembe akşamları iki farklı diziyle iki ayrı ekranda!

Taner Ölmez, perşembe akşamları iki farklı diziyle iki ayrı ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin aldığı karar ile Mucize Doktor dizisi perşembe akşamları ilk bölümden itibaren yeniden yayınlanacak. Bu durum da yapımın yeni bölümlerinin uzun bir süre daha ekranda olmayabileceğini anlatıyor. Ancak ilginç de bir gelişme yaşanıyor.

Kanal D’nin daha önce dijital platformda yayınlanan Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ikilisini buluşturan Dudullu Postası filmini yine perşembe akşamları yayınlaması iki ayrı ekranda da Taner Ölmez’in farklı rollerle izleyicilerin karşısına çıkmasına neden oldu.

Taner Ölmez, perşembe akşamları iki farklı diziyle iki ayrı ekranda! 8

Önümüzdeki haftalarda da yine perşembe akşamları Taner Ölmez iki farklı dizi ile perşembe akşamlarının en dikkat çeken ismi olmaya devam edecek.

2009 yılında Kül ve Ateş isimli dizi ile kariyerine başlayan oyuncu, Medcezir’deki Mert Serez karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Dudullu Postası isimli dizide 13 bölüm yer alan ve Tayfur karakterine hayat veren Taner Ölmez, bugüne kadarki en büyük çıkışını ise Mucize Doktor’daki Ali Vefa karakteriyle gerçekleştirdi.

Taner Ölmez, perşembe akşamları iki farklı diziyle iki ayrı ekranda! 9

Perşembe akşamları artık Taner Ölmez günü olarak düşünebilirsiniz. Dudullu Postası’nın ilk bölümü geçen hafta yayınlandı, şimdi 12 bölüm kaldı. Mucize Doktor ise şu ana kadar 28 bölüm olarak yayınlandı.