Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinin en büyük şansı İlker Kaleli’de gizli!

Öğretmen dizisinin en büyük şansı İlker Kaleli’de gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – İlker Kaleli’nin izleyicide bıraktığı müthiş etki, Öğretmen dizisinin şansı oldu! Koronavirüs pandemisi nedeniyle arada kalan dizilerden birisi de Öğretmen oldu… İlker Kaleli, Poyraz Karayel dizisinden sonra heyecanla bekleyenleri çok şaşırttı. Öğretmen dizisi beklentilerin de ötesinde tam bir İlker Kaleli şovuna döndü.

Dizide çok usta oyuncular var; Şerif Erol Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu başrolleri paylaşıyor… Dizinin hikayesini gündeme taşıyan ve yapımın asıl gücünü oluşturan şey, İlker Kaleli’nin izleyicileri ikna kabiliyeti.

Poyraz Karayel’de sergilediği oyunculuktan sonra, Öğretmen dizisindeki rol büyük önem kazanmıştı. Acaba, İlker Kaleli eski dizisindeki karakteri üzerinden atabildi mi? İşte bu soru çok soruluyordu. Sadece 4 bölümü yayınlanabilen Öğretmen dizisi daha başladığında görüldü ki, İlker Kaleli harika bir işe imza atmış…

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin setinde çalışmalar Mart ayının ortalarında durduruldu. Yapımın, yeni sezonda ekrana gelmesi daha yüksek ihtimal. Ancak henüz net bir durum yok.

Öğretmen dizisinin en büyük şansı İlker Kaleli'de gizli! 7

İlker Kaleli hayranları ise yeni bölümleri beklemeyi göze alıyor. Çünkü Öğretmen dizisi beklentilerin de ötesine geçti. İlker Kaleli, Akif Öğretmen karakteri ile izleyicileri ikna eden bir performans sergiledi.

Dizide liseli gençlerin birbirlerini destekleyen değil, kıskanan ve zarar vermeye yönelik tavırlarına bir eleştiri var. Bu günümüzün önemli sorunlarından birisi. Yani birisinin başarısını hazmedememek ciddi bir sorun.

İlker Kaleli, bu sorunu yeniden göz önüne çıkarttı. Performansı ile izleyicileri duygulandırdı, sanki rolü oynamıyor adeta yaşıyordu… Hayranları beklediklerinden de daha iyi bir İlker Kaleli buldu…

Öğretmen dizisinin en büyük şansı da bu… Yeni dönemde diziyi heyecanla bekleyen büyük bir kitle var. Öğretmen dizisi 4 bölüm yayınlanmış olsa da hayranları aynı yerde duruyor. Yani dizi ne zaman başlarsa ekranlar yeniden şenlenecek.