Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında önemli değişim!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında önemli değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, yemek yarışması ile adından konuşturmaya devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni hafta 18 Mayıs Pazartesi günü başlıyor… Programın 406. yeni bölümünde önemli bir değişim izleyicileri bekliyor.

Zuhal Topal, yeni imajı ile yeni haftanın sürprizini yapacak. Saçlarını kısaltan ve farklı bir imaja bürünen ünlü sunucu, yeni haliyle hayranları tarafından beğenilecek mi? Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu değişim nasıl karşılanacak?

Programın 18 Mayıs Pazartesi yayınlanacak 406. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Zuhal Topal, sanki bir magazin ünlüsü gibi hareketler yaparak bir anlamda eleştirel bir tavır takındı.

Zuhal Topal’ın değişimi programın izleyicilerini tatmin eder mi bilinmez, ama formatta sorun olduğunu düşünen birçok kişi var. Zuhal Topal’ın puanlama konusunda yeni adımlar atması, ayrıca kayınvalidelerin birbirlerinin puanlarını konuşmak yerine, yemeklerin lezzetlerini konuşması beklentileri var.

Bir başka detay ise farklı yemeklerin önemi. Birçok izleyici programı farklı yemekleri öğrenmek için izliyor ve gelinlerin performansları önem taşıyor.