Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu, sete dönme konusunda endişeli!

Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu, sete dönme konusunda endişeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde Gizem karakteri ile izleyicilerle yeniden buluşan Afra Saraçoğlu, koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir ekranda yer alamıyor. Öğretmen dizisi yayınlanan 4 bölümü ile büyük ilgi gördü. Afra Saraçoğlu ise yeni karakteri ile yine başarılı bir performans sergiledi.

Haziran ayı ile birlikte başlayan normalleşme adımları atmaya başlayan oyuncu, youtube’da katıldığı sohbet programında yüzde 25 normalleştiğini ifade etti. “Yavaş yavaş normalleşmeliyiz” diyen oyuncu, annesini memleketine bıraktığını ve saçına da bakım yaptırdığını belirterek, ilk normalleşme adımlarından bahsetti.

İnsanların linçsiz davranması durumunda her şeyi kötüye gidebileceğini hatırlatan ünlü oyuncu, “Tekrardan sete başlamak, set arkadaşlarımı görmek çok heyecanlı olacak. Bizi neyin beklediğini hiç bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. İnşallah güzel şeyler bekliyordur” diye konuştu.

Afra Saraçoğlu, Temmuz sonu veya Ağustos başında Öğretmen dizisinin çekimlerine başlayacaklarını anlattı.

Kendisini heyecanlı birisi olarak tanımlayan ünlü oyuncu, bu sektöre başladıktan sonra heyecanının çok arttığını anlattı. Saraçoğlu, “Bu sektöre atıldıktan sonra çok heyecanlı bir insan olmaya başladım. Neden bilmiyorum. Her şeye heyecanlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Dizi sektörüne başlamadan önce içinde bir heyecanının olmadığını ve hayatında bir aşkın olmadığını, kendisini oyunculuğun değiştirdiğini sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.