Ana sayfa Sosyal Medya Okan Çabalar’ın hayranlarını mutlu eden yeni proje kararı!

Okan Çabalar’ın hayranlarını mutlu eden yeni proje kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Okan Çabalar bir süredir projelerde yer almadığı için hayranlarını özleten isimlerden birisi oldu. 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılından bu yana setlerde yer almayı sürdürüyor.

Komedi rolleri ile akıllara yazılan oyuncu özellikle Yalan Dünya dizisindeki Bünyamin karakteri ile çok ilgi çekmişti. Komedi dizilerinde ve çeşitli televizyon programlarında da yer alan Okan Çabalar, ayrıca sinemada da birçok projede bulundu.

Uzun yıllardır herhangi bir dizide görmediğimiz oyuncu, neredeyse 7 yıldır televizyon ekranında yer almıyor. Sinema ile yoluna devam eden Okan Çabalar’ın yeniden sete çıkma kararı hayranlarını memnun etti.

Selçuk Aydemir’in hem hikayesini yazdığı hem de yönetmen olarak ekibin başında bulunduğu Güven Bana isimli sinema filminin kadrosunda Okan Çabalar da yer alıyor. Çekimlerine başlanan projede oyuncuyu Sercan rolünde izleyebileceksiniz. Birçok ünlü ismi bir araya getiren Güven Bana bir komedi filmi olacak ve merakla bekleniyor.

Okan Çabalar'ın hayranlarını mutlu eden yeni proje kararı! 7

Okan Çabalar’ın yanı sıra projede; Cihangir Ceyhan, Pelin Karahan, Ufuk Bayraktar, Köksal Engür, Erdal Özyağcılar gibi önemli isimler de bulunuyor.

Okan Çabalar’ın hayranları zaten komedi rollerini başarıyla canlandıran oyuncunun Güven Bana filmindeki performansını da heyecanla bekliyor.