Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım izleyenleri içine çekiyor, reytingler ise sinir bozuyor!

Seni Kalbime Sakladım izleyenleri içine çekiyor, reytingler ise sinir bozuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Seni Kalbime Sakladım dizisinin ilk bölümünün reytinglerini görenler çok şaşırdı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi aslında çok başarılı bir proje olarak öne çıkması beklenirken, hiç de beklenmeyen düşük reytingler geldi.

Sevda Erginci, uzun kariyeri boyunca hep dram yapımlarında rol aldı. Hayranları ise ünlü oyuncuyu ilk kez romantik komedi hikayesinde izlemenin keyfini sürmek istiyor ama reytingler buna izin verecek mi herkes merak ediyor.

Diziyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlarda “Bu dizinin beni bu kadar içine çekmesini beklemiyordum” şeklindeki yorumlar dikkat çekiyor. Çünkü gerçekten de izleyenleri içine çeken bir hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları sergileniyor.

Seni Kalbime Sakladım izleyenleri içine çekiyor, reytingler ise sinir bozuyor! 28

Seni Kalbime Sakladım dizisinin en büyük şansı TRT1’de yayınlanması. Kamu yayıncısı olan TRT1, düşük reytingler alan Kara Tahta dizisini de hala devam ettiriyor ve bu durum yaz boyunca Seni Kalbime Sakladım dizisinin de ekranda kalması açısından bir sorun olmayacağına referans olarak gösterilebilir.

Ekin Mert Daymaz da Civanmert karakteri ile gayet başarılı bir iş çıkartıyor. Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisinin iyi bir dizi çifti olduğunu düşünen çok sayıda izleyici var.

Dizinin ikinci bölümü için heyecanla 7 Temmuz Perşembe akşamını bekleyenler, yayınlanan fragmanı da çok beğendi. Müzikleri, hikaye anlatım şekli ve durum komedileri ile öne çıkan Seni Kalbime Sakladım da yakında aşk sahnelerinin de başlaması ile birlikte romantizm rüzgarı da izleyicileri ekrana çekecektir.

İzleyenlerin “heyecan ve mutluluk” yaşadıklarını belittikleri Seni Kalbime Sakladım, yeni bölümüyle bakalım reytinglerini artırabilecek mi?