Ana sayfa Dizi Haberleri Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra 3 önemli isim Balkan Ninnisi’nde yeniden buluştu!

Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra 3 önemli isim Balkan Ninnisi’nde yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Balkan Ninnisi dizisinin izleyicileri kendisine çeken özellikleri bir hayli fazla. Hem eğlenceli bir yapım hem de güçlü duyguları ortaya koyan bir hikaye olarak öne çıkan dizi, yaz döneminde TRT1’in etkili projelerinden birisi oldu.

Balkan Ninnisi dizisinde başrolde yer alan Erdal Özyağcılar, bundan yıllar önce yine Üsküp’teydi ve o zaman da Elveda Rumeli dizisinde Sütçü Ramiz karakterini canlandırmıştı. 2007 ile 2009 yıllarını kapsayan 3 sezonluk hikaye tam 83 bölüm devam etti. Bu dizide başrolde yine Erdal Özyağcılar vardı.

Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra 3 önemli isim Balkan Ninnisi'nde yeniden buluştu! 35

Aradan geçen 13 yılın ardından usta oyuncu yeniden Makedonya’da ve benzer bir Balkan dizisiyle geçmişin hatıralarını hatırlatıyor. Erdal Özyağcılar gibi Balkan Ninnisi dizisiyle yeniden benzer bir heyecanı yaşayan iki isim daha var.

Bunlardan birisi Erman Saban. Makedonya doğumlu olan Erman Saban, 2007 yılında ilk kez Elveda Rumeli dizisiyle sete çıkmış ve ilk projesinde de Dilaver rolü ile başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra 3 önemli isim Balkan Ninnisi'nde yeniden buluştu! 36

Aradan geçen 13 yılın ardından Erman Saban da Balkan Ninnisi dizisinin üçüncü bölümü itibariyle hikayede yerini alacak. Zafer karakterini canlandıracak olan oyuncu, hikayeye farklı bir renk katacak.

Balkan Ninnisi dizisinde Doğan Ümit Karaca ailevi sebepler ile yönetmenlik görevini Serdar Akar’a devretmeye hazırlanıyor. Beşinci bölümden itibaren dizinin başında Serdar Akar bulunacak. Ünlü yönetmenin yıllar önce Elveda Rumeli’yi de çeken yönetmen olduğunu biliyor musunuz?

Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra 3 önemli isim Balkan Ninnisi'nde yeniden buluştu! 37

Görüldüğü üzere hem Erdal Özyağcılar hem Erman Saban hem de Serdar Akar, 13 yıl aradan sonra yeniden Üsküp’te bir dizi için bir araya gelerek geçmişin hatıralarını birlikte yaşatıyor.